24. syyskuuta 2015

Möksällä

Oltiin viime viikonloppuna taas pitkästä aikaa mökillä, kun meiän piti vähän huoltaa meiän autoa. Tai ei niin vähääkään, vaan aika paljon. Mutta joka tapauksessa. Tällä kertaa vietiin Osku Krisulle hoitoon ja otettiin pelkästään Ronsu meidän mukaan ja sehän passas Ronsulle paremmin ku hyvin. Antin porukat olivat siis myös mökillä sillon.


Ronsu tykkää mökkeilystä, kun se saa juosta ja uida niin paljon kun vaan jaksaa. Kerrankin. Kun jätkät kerran korjas autoa, niin minä päätin lähteä metsään Ronsun kanssa seikkailemaan.


Omaksi yllätyksekseni sieltä löytyi vielä mustikoita ja mä niitä popsinkin matkan varrella ihan kiitettävästi. Löysin sieltä metsästä myös Ainon, joka oli lähtenyt aiemmin Maisa-koiran kanssa sieniä keräilemään. Aino sanoi, että sillä on pää täynnä hirvikärpäsiä ja niin oli kuulemma mullakin. Mä en edes tajunnut, että siellä on sellasiakin :D haha. Luulin vaan et joku random ötökkä välillä pörrää meitsin linssissä. Onneks Aino sano asiasta, koska muuten mä oisin voinu olla ihan paniikissa, kun oisin huomannut, et mitä ötököitä mun päässä oikeen liikkuu. Onneks Antti sai kuitenkin noukittua ne kaikki pois, kun tultiin mettältä. Koiristakin tuli pari punkkia kerättyä pois. Onneksi ne saatiin kuitenkin poimittua ennen, kun ehtivät tarrautua kiinni nahkaan.

Ronsu on ihan mustikassa :D
Mentiin sit hetken päästä Ainon kanssa uudestaan sinne mettään, kun Ainon piti välissä vaan hakea työkalut, että se saa yhdestä puusta pakurin irti. Meitsi otti sitten ämpärin mukaan ja aloin keräilemään ihan urakalla mustikoita ja puolukoita. Kyllähän mä niitä sen 5 + 1 pussia sainkin mukavasti pakkaseen. Saa taas tehtyä mustikkasmoothieita aamupalaksi :D Kätevää.


Ehdittiin muuten just sopivasti ennen sadetta sieltä metsästä pois. Tuol mökillä oli kyl ihan ihme sää kun aurinko paistoi ja vettä satoi samaan aikaan ihan kaatamalla.


Metsässä tarpomisen jälkeen syötiin ruokaa ja sen jälkeen iskikin ihan tajuton väsymys ja me paineltiin Ainon kanssa päikkäreille. Nukuin jonku parisen tuntia, kun Antti tuli yhtäkkiä herättelemään. Miehet oli saanu autoon uudet etuiskarit vaihdettua, mutta vielä ois takaiskarista yks sellainen kumiosa, mikä pitäis vaihtaa. Meitsi meni sit lämmittämään saunaa ja kello alkoikin jo olla tosi myöhä.


Saunan jälkeen painelin suoraan nukkumaan, koska olin jo ihan totaalisen poikki päivän metsäseikkailujen ansiosta.


Sunnuntaina oli taas ihan mukavan aurinkoinen sää. Miehet pisti autoa kasaan ja me päätettiin puolilta päivin lähteä ajelemaan takas kotio. Matkalla ihmeteltiin, kun autosta kuului semmoista outoa kolinaa, kun rattia käänsi oikealle. Ollaan joskus ennenkin kuultu samanlainen ääni ja muisteltiin sen liittyneen jotenkin renkaisiin. No aateltiin, että ne vaan vähän kolisee, kun niitä on otettu välillä pois jne, kunnes se kolina vaan yltyi ja me päätettiin et nyt on pakko pysähtyä tsekkaamaan tilanne. No meillähän olikin sitten vasen eturengas melkein jo irti, kun pultit oli niin löysällä, että ne vaan pyöri ympäri niitä kiristäessä. Huh onneks pysähdyttiin. Kolina hävis kokonaan ja loppumatka sujuikin sitten ihan ongelmitta.

Haettiin Osku hoidosta ja sillä oli ilmeisesti ollu niin kivaa, ettei se ois millään meinannu lähtee kotio. Hassu koira.

Siinähän tuo viikonloppu taas menikin hujauksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti