23. syyskuuta 2015

The Phantom pain

Hellurei taas pitkästä aikaa. Elossa ollaan, vaikka flunssa meinaski olla aika sitkeä. Mutta siitä nyt on aikaa. Mitäkö mä sitten olen tehnyt viime aikoina. No en periaatteessa mitään, mut silti kaikkea. Oon meinannu monta kertaa tulla kirjottelee blogia, mut joko ei ole ollut aikaa kirjoitella tai sitten kuvamateriaali on ollut väärässä paikassa väärään aikaan. Pääasiassa kaikki vapaa-aika on kuitenkin mennyt tähän:


kuva otettu kameralla televisiosta.
Nimittäin Metal Gear Solid V: The Phantom Painiin. Itsehän en siis ole tuota pelannut, mutta olen sitä sivusta seurannut ja on kyllä taas ihan mieletön peli ettäh.


Visuaalisesti ihan älyttömän laadukas ja juonellisesti ihan superjännä. Tehtävääkin löytyy ihan roppakaupalla. Missioneita löytyy satakunta ja tarinan etenemistehtäviäkin toiset sata. Tuossa on myös sellainen mother base, jossa voi kehitellä kaikenlaista. Esim. joltain tehtävä alueelta voi poimia eläimiä, kuten koiran ja sitä sitten voi kasvattaa ja opettaa siellä emoaluksella ja siitä saa sitten sopivan taistelukaverin :D hehah. Kaikkee ne keksii.

Siihenpä tuo vapaa-aika on oikeastaan viime aikoina mennyt. Digiboksikin alkaa täyttyä kaikenmaailman ohjelmista, kun en ole ehtinyt mitään katsomaan. Salkkareitakin on siellä ainakin kahden viikon edestä!!

Nojoo, mutta palaillaan taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti