13. tammikuuta 2012

Herrrrkullista katsottavaa

Tänään tuli taas postissa meitsin cdon.com tilaukseni. Joku aika telkusta tuli elokuva nimeltä Zodiac. Laitoin sen nauhalle(siis digiboksille. Ei kai kukaan enää mitään videolle nauhoittele :D), mutta jostain syystä nauhoitus oli loppunut liian aikaisin ja mua ärsytti niin sikana ku en nähny sitä loppuratkaisua. Mun oli sit pakko ettiä se cdon.comista ja laittaa äkkiä tilaukseen. No se onneksi sattuikin olemaan ihan superalennuksessa(blue-rayna hintaan 9,95) silloin. Satuin huomaamaan myös tarjouksen 2 DVD:tä hintaan 9,95€ ja nappasin sieltä Sherlock holmesin, että voisin mennä katsomaan sen jatko-osan leffaan. Olen kyllä nähnyt sen ekan, mutta en vaan yhtään muista mitä kaikkea siinä tapahtui. Lisäksi valitsin hassun hauskan Laskettu aika leffan. Huomasin sitten vahingossa valinneeni kolme leffaa, joissa kaikissa näyttelee Robert Downey Jr. Ei sillä, olenhan fanittanut kyseistä heppua jo aikoinaan Ally McBealeja seuratessani.

Mistä päästäänkin varsinaiseen herkulliseen aiheeseen; miehet :)

Mulla on varsin omituinen maku. Tykkään ihan sikana nörteistä ja ujoista pojuista. Ne jotenkin herättää enemmän tunteita kuin ykskään täydellisen vartalon omaava komistus köriläs. Ei niissäkään tietty mitään vikaa.
Ah niin ihanan sekopää Robert Downey Jr.
Adam Brody valloitti sydämmeni jo OC:n aikoina, mutta erityisesti elokuvassa In the land of women.
Shia Labeouf on aina jossain hölmössä ja vähän sorretussa roolissa. Tykkään tykkään.
Jim Parsons, rakastan nörttejä.
Rubert Grint. Jostain syystä ihastun aina enemmän niihin päähenkilöiden kavereihin.
Jeffrey Donovan. Ihana hymy flirttailee katsojalle Burn Noticessa.
Taylor Lautner teki twilight kirjojen lukemisesta entistäkin nautinnollisempaa.
Charlie Hunnam. Toisinaan ihastun myös pahiksiin. Erityisesti pitkähiuksisiin karvanaamoihin :D
Ewan McGregor. Ikuinen rakkauteni kohde sitten Moulin Rougen <3
Ryan Reynolds. Älkää antako tuon herkullisen vartalon hämätä. Ihastuin häneen jo 10 vuotta sitten kun näin ensimmäisen kerran Kaksi kaveria, tyttö ja pizzapaikka-ohjelmaa. Siinähän se nimenomaan oli joku hölmö "nörtti". 

Nyt voiskin painua pehkuihin, jos joku näistä herroista vaikka sattuis ilmestymään mun uniin * ^.^ *

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti