9. tammikuuta 2012

Pitkän viikonlopun elostelua

Olipas mukava loppiainen. Vaikka se olikin siis vaan kolmen päivän miniloma, niin se tuntui jotenkin ihan super rentouttavalta. Mullahan ei joulun välipäivinä ollu ollenkaan lomaa, ni nää tällaiset minilomat tuntuu ihan luksukselta.

Perjantaina meille tuli pari kaveria viettämään iltaa. Pelailtiin lautapeliä nimeltä Dominion, laulettiin Singstaria, huidottiin movekapuloilla Sports Championia, pelailtiin korttia ja tietty nautittiin myös punaviiniä. Unohtamatttakaan niitä ufo shotteja! Leikittiin myös vähän Playstationin äänenmuuntimella ja naurettiin toisillemme vatsalihakset kipeiksi. Kellon lähentyessä valomerkkiä (04:00) katottiin vielä "iltasaduksi" kauhuleffa Marttyyrit. Yhh...
We heartit
Ilta oli niin toiminnantäyteinen, etten muistanu edes ottaa mun hienolla kamerallani yhtään kuvia. Mutta ilta oli jokatapauksessa ihana.

Lauantaina oli mukava herätä auringonpaisteeseen, vaikka paljoo en ollutkaan nukkunut. Päivä meni löhöstellessä kotona ja elokuvia kattellessa. Katoin mm. Dreamgirlsin ja Across the Universe, mistä tuli muuten mun uusi suosikki elokuva.

Sunnuntaina löhöily jatkui ja pelasin viimeinkin vähän Uncharted 3:sta! Aivan sairaan hyvä peli. Pelin kulku on nyt taas himpun verran elokuvamaisempi kuin edeltäjänsä ja grafiikat on aivan mielettömät. Ja mikä parasta, tällä kertaa pelissä on myös himpun verran enemmän arvoituksia eli ns. minipelejä. En ole vielä päässyt kovin pitkälle (oiskohan ollut kappale 8 vasta menossa), mutta tähän asti peli on ollut aivan loistava.
Siinähän se viikonloppu sitten hujahtikin :)

Hain muuten torstaina mun Gina Tricotin tilauksen postista. Oli hauska avata se pussi ja nostella niitä vaatteita sieltä yksitellen esiin kun en edes muistanut mitä kaikkea tuli tilattua. Ja niitä oli niin paljon, ettei loppua meinannu näkyä. Esittelen niitä lisää mahdollisesti myöhemmin.
Nyt taas paluu arkeen. Kaks viikkoa töitä ja sit meitsillä onkin loma!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti