23. tammikuuta 2012

Ripsienpidennysseerumi x3

Noniin, nyt olisin valmis kertomaan hieman erilaisista ripsienpidennysseerumeista, joita olen päässyt kokeilemaan. Arvostelun kohteena ovat tällä kertaa siis neuLash, Nutraluxe lash ja Wet n' Wildin Megalash. Valitettavasti itse ripsistä ei ole tullut otettua pahemmin kuvia.

Aloitin ripsiseerumien käytön neuLashilla, kun oli lukenut siitä useammista blogeista ja kärsin itse hyvin lyhyistä, suorista ja sotkuisista ripsistä. Tulokset houkuttivat, vaikkakin hinta kirpaisikin.

NeuLash
Plussat:
+ tulokset ovat selkeästi havaittavissa ja alkaa ilmenemään jo neljän-viiden viikon käytön jälkeen.
+ ripsistä tulee erittäin erittäin pitkät. Itse ainakin huomasin erityisesti silmien ulkokulmissa oikein extra pitkiä ripsiä.
+ suht hellävarainen. Ei aiheuttanut ainakaan mulle mitään silmän ärsytystä. Pitemmän käytön jälkeen ehkä ihan vähän punoitusta, mutta se lähti pois heti pienen käyttö tauon jälkeen.
+ helppo levittää eyelinerin tapaan pienellä sudilla silmäluomelle aivan ripsien tyveen.
+ neljän ensimmäisen viikon ajan laitoin seerumia joka ilta ennen nukkumaan menoa ja viidennellä viikolla siirryin joka toinen päivä- rytmiin.

Miinukset:
- seerumista jää kuivunut juova ripsien tyveen, joka häiritsee esim. aamulla ripsivärin laittamista aiheuttaen ikäviä kökköjä.
- Osa ripsistä on suorastaan liian pitkiä ja osa taas lyhyempiä, jolloin ripset näyttävät ohuilta ja harvaan kasvavilta.
- Pisimmät ripset putoilevat normaalia helpommin, jolloin ripsistä tulee epätasaiset.
- Hinta on liian kallis. 3,2 ml puteli maksaa huimat 89 €. Käytöstä riippuen 3,2 ml puteli kestää pari-kolme kuukautta. Itse käytin vain yläripsiin ja sitä riitti lähemmäs neljäksi kuukaudeksi.
 
Nutraluxe lash
Plussat:
+ Tulokset alkaa näkymään neljän-viiden viikon käytön jälkeen.
+ Ripsistä tulee tuuheat ja taipuisat.
+ Helppo levittää ripsien tyveen eyelinerin tapaan pienellä sudilla.
+ Riittää kun käyttää vain aina ennen nukkumaan menoa.
+ Ripset kasvaa tasaisesti yhtä pitkiksi.
+ Seerumista ei jää ikävää kuivunutta jälkeä, toisin kuin neuLashista.
+/- Hinta. Puolet halvempi kuin neuLash. Itse tilasin citydealin kautta, jolloin 3 ml puteli maksoin reilu 40 €. Ei ole kokemuksia muista myyjistä.

EDIT: Nutraluxea pystyy nyt tilaamaan myös Nelly.comista ja siellä 3ml tuubin hinta on 107,50€. Ei siis sittenkään halvempi kuin Neulash.
Miinukset:
- Pitkän käytön jälkeen huomasin luomissa herkkyyttä ja punaisuutta.
- Ripsistä ei tule yhtä pitkät kuin neuLashista.

Wet n' Wild Megalash (seerumi + mascara)
Plussat:
+ Halpa hinta. Reilu 24 € Nelly.comista ja mukana tulee vielä musta mascara.

Miinukset:
- Seerumia tulisi käyttää kahdesti päivässä.
- Seerumi levitetään sudilla suoraan ripsiin. Vaikea levittää ja jos osuu vähänkin liian lähelle sisäluomea, kirvelee todella paljon.
- Mukana tullut mascara on käsittämättömän surkea :D

En voi sanoa Megalashin tuloksista vielä pahemmin mitään, koska olen ehtinyt käyttää sitä vasta parisen viikkoa. Olen kyllä lukenut positiivisiakin tuloksia, joten uskoisin sen kaikesta huolimatta toimivan odotetusti.

Kokemuksethan on tietysti täysin henkilökohtaisia, mutta itse tykkään enemmän noista eyelinerin tapaan levitettävistä seerumeista. Valitsisin ehkä mieluiten Nutraluxen tuuheuden ja kaarevuuden takia, mutta tosiaan pitemmän käytön jälkeen luomet alkoivat olla jo todella herkät. Ehkä pitemmän tauon jälkeen sitä voisi taas käyttää uudestaan. NeuLashilla tosiaan tulee näkyvimmät tulokset, mutta se on taas ihan siitä kiinni mistä tykkää. Kohtuus kaikessa! Kaverit ainakin huomas neuLashin aiheuttamat mielettömän pitkät kulmaripset. Tässä tapauksessa on varmaan pakko myönnettävä, että hinta vastaa laatua, eli jos maksat enemmän saat parempia tuloksia.

4 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus :)

  http://fashionbeautymylife.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon! Kommentitkin on tosi kivoja :D

  Monet varmaan hakee just kaikista kosmetiikkatuotteista sun muista kokemuksia netistä, ni ajattelin myös jakaa omat kokemukseni muille :)

  VastaaPoista
 3. Etsinkin juuri käyttökokemuksia rispiseerumeista,mutta näyttää siltä, että kaikki seerumit, jotka tehoavat, ovat niitä jotka sisältävät synteettisiä prostaglandiinia vastaavia aineita. Prostaglandiineja käytetään esim. abortin tai synnytyksen käynnistämisessä, määrät seerumeissa varmasti ovat paljon pienemmät, mutta itse en kyllä uskalla noita kokeilla :(

  VastaaPoista
 4. Omien kokemusteni perusteella noissa ripsiseerumeissa ei kuitenkaan oo mitään pysyviä haittavaikutuksia. Ripsien eli-ikähän on kuitenkin sen reilu 9 viikkoa. En usko että niiden seerumien ainesosat mitenkään kovin laajalle pääsee kehossa vaikuttamaan :)

  VastaaPoista