22. heinäkuuta 2012

DIY mekko

Teinpäs tuossa tylsyyksissäni tämmöisen kivan pikku mekon.
Kaivelin kierrätykseen menevistä vaatteistani pari samanalaista paitaa ja pistin ne molemmat keskeltä poikki. Tein mustasta paidasta yläosan ja valkoisesta paidasta tein tommosen ns. alushameen. Löysin kangasvarastoistani melkein kaksi metriä sifonkia (vai mitä toi nyt onkaan) ja tein siitä tuon hienon liehuhelman. Tein kaavat yhen vanhan maximekon mukaan ja vähän muokkasin sitä niin, että tuossa menee nuo etukappaleet tollain jänskästi päällekkäin. Ihan kivan näköinen mekko tuli, ainakin henkarissa roikkumaan. Kyllä se päällekkin mahtui, mutta siitä näkyy edelleenkin aika rajusti läpi. Pitänee siis hommata joku alushame tai joku muu vastaava valkoinen alusasu.

No pitihän ne vastakappaleetkin vielä ommella yhteen, niin sain vielä yhden hyvin pienen t-paidan tehtyä :D
 Olipas mukavaa hurruutella saumurilla taas pitkästä aikaa. Se on niin helppoa, kun ei tarvi kokoajan miettiä, millä ompeleella mitäkin tekee, vaan antaa mennä saumurilla vaan täysiä. Just jees.

Mitähän kivaa sitä seuraavaksi keksis? Valmiista vaatteista on muuten yllättävän helppoa muokkailla kaikkee uutta hienoo (tai vähemmän hienoo).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti