20. heinäkuuta 2012

Week by week

Tällä viikolla on ollut tekemistä enemmän kuin laki sallii. Siksipä en ole ehtinyt kirjoittaa mitään ja alkaa tuntumaan siltä, että kirjoitan enää vain viikon asiat kerrallaan. Ei suinkaan ole tarkoitus.

Arki tuli tosiaan vähän liian nopeasti vastaan. Mulle oli jäänyt lomarytmi pahasti päälle ja menin joka ilta vasta puolen yön aikaan nukkumaan vaikka piti herätä jo kuudelta. Se on pidemmän päälle tosi raskasta.

Tiistaina, kun pääsin töistä, käytiin nopeasti kaupassa ja lähdettiin taas tottistelemaan kennelin porukoiden kanssa. Tällä kertaa harjoiteltiin seuraamista, luokse tuloa ja paikallaan pysymistä. Meiän Osku oli oikea kunnon riesa. Se ei olis millään halunnu pysyä paikallaan ja kun harjoiteltiin luokse tuloa päästettiin se hetkeksi vapaaksi ja se lähti säntäilemään ympyrää täyttä häkää. Jopa meiän kasvattajalla meni hermot ja päätettiin, ettei enää päästetä Oskua vapaaksi. Harjoiteltiin myös näyttelyringissä juoksemista ja seisottamista. No eihän siitä tullut mitään. Osku vetää kuin vietävä, kun muiden koirat juoksivat nätisti vierellä. Annettiin jopa yhden kokeneemman handlerin kuljettaa Oskua, mutta ei se saanut siihen koiraan mitään tolkkua. Luovutettiin pian, koska Oskun keskittyminen alkoi olemaan jo aivan liian vähäistä. Kuitenkin, kasvattajan toiveesta, ilmoitin Oskun syyskuun Porvoon näyttelyyn, että saadaan esiteltyä Oskuakin viimein tuomareille. Paljon töitä siis luvassa.


Keskiviikkona, töiden jälkeen, lähdin suoraa päätä Jumboon Krisun kanssa shoppailemaan. Pyörittiin kaikki kaupat läpi, mutta jostain syystä mikään ei oikein tuntunut kiinnostavan. Kaikki ale-tuotteet oli jotain viimeisiä jämiä vailla oikeita kokoja ja joissain paikoissa alkoi olemaan jo syysmallisto esillä. Tosi ärsyttävää. Ehkä se kesä tosiaan on jo ohi, kun mun lomatkin meni jo. Myöhemmin illalla tavattiin vielä yksi vanha tuttu peruskoulun ajoilta ja rupateltiin ainakin tunti niitä näitä. En ollut nähnyt häntä moneen vuoteen ja oli mukava vaihdella kuulumisia pitkästä aikaa. Lähdettiin kotiin joskus puol ysiltä ja kotiin päästyämme käytiin vielä saunassa. Toisin sanoen, meni taas vähän myöhään.

Torstaina mun piti jo oikeesti ottaa rennosti ja nukkua kunnon päikkärit, mutta ei. Huomasin iskän rakentamassa takapihalle jo kauan kaipaamaamme aitaa. Säikähdin jo, että no nyt sen mun soma pieni kasvimaani on mennyttä, kun näin iskän talsimassa siellä. Aita tuli suoraan mun valkosipulipenkin kohdalle, joten valkosipulit kokivat vähän katalan kohtelun. Ei ne onneks täysin turmeltuneet, mutta jouduttiin me pari repimään sieltä ylös, että sai ne pystypalkit siihen. Olivat muuten aika mukavasti juurtuneet ja tuoksuivatkin aikas voimakkaalle. Uteliaisuuteni heräsi myös porkkanoitteni kohdalle ja kaivoin sieltä yhden porkkanankin ylös.
Pienen pieni porkkana, mutta siitä se lähtee. Meiän pihalta löytyy myös yks onneton vattupuska, josta löyty pari punaista marjaa. No aloin sitten taas puutarhahommiin ja siinähän ne päikkärit sitten menivätkin. Katottiin illalla Antin kanssa vielä yksi elokuva DVD:ltä. Elokuva oli nimeltää Funny people ja se kertoi eräästä stand up-koomikosta, joka saa kuulla lääkäriltään huonoja uutisia ja luulee sen jälkeen elävänsä viimeisiä päiviään. Alku oli tosi masentava, mutta se elokuva olikin loppuen lopuksi just hauska. Tykkäsin enemmän kuin osasin odottaa. Siinähän se päivä taas menikin, kun kello oli jo jälkeen kymmenen.


Tänään me vietettiin Antin kanssa "romanttista" päivällistä :D Tehtiin yhdessä ruokaa ja syötiin sitten ulkona meiän somilta pikku pihakalusteiltamme.
Antti hoiti grillimestarin roolin ja paisto meille possua. Minä keitin perunat ja kukkakaalia. 
Roudattiin kaikki tarvikkeet ja ruuat ulos ja nautittiin ihanasta ruuasta ja ihanasta auringosta. Kunnes iso paha pilvi tuli sen tielle :(
Vitsi oikeesti miten kylmä voi tulla, kun yksi vaivainen pilvi menee aurngon eteen. No ei me lannistuttu vaan sitkeesti odotettiin, että se menee ohi ja pian se aurinko taas paistoi iloisesti.
Oijjoi, oli hilkulla, etten ois jaksanu syödä kaikkea, mutta ahkerasti söin kaiken. Nams. Oli oikein mukava pikku romanttinen päivällinen. Katteltiin vaan, kun Osku sai viimeinkin juosta vapaana takapihalla ja kuluttaa vähän ylimääräistä energiaansa.

Tänään vois ihan oikeasti ottaa vähän rennommin loppuillan ja sitten huomenna aamulla saa taas nukkua pitkään. Huomenna muuten mennään toivottavasti käymään Verkkokaupassa kattelemassa vähän mitä kivaa sieltä löytyis. Saas nähdä tuhlaanko paljon vai vähän rahaa. Joka tapauksessa vähän olen ainakin tuhlaamassa. Ehkä kerron siitä sitten myöhemmin lisää.

Mukavaa perjantai-iltaa kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti