22. heinäkuuta 2012

Olen kuullut merestä

Laiskan otsikointia. Kuuntelen juuri Spotifysta Pariisin kevättä.

Eilen sain kuin sainkin nukkua pitkään ja rentoilin kunnes aloin siivoamaan koko kämppää. Imuroitiin ja pestiin lattiat ja kun kämppä oli saatu siivottua lähdettiin käymään siellä Verkkokaupassa. Käytiin vähän hiplailemassa Samsung Galaxy tabia, muttei se kuitenkaan vielä lähtenyt mukaan. Ei löytynyt oikeaa väriä :D

Mutta siis oikeasti lähdettiin Verkkokauppaan hakemaan meille antenninvahvistinta. Meiän telkku on alkanut pätkimään jostain syystä ihan sikana, joten aateltiin kokeilla antennivahvistinta. Ja kyllähän se auttoikin. Huomattiin ainakin kuinka signaaliprosentit alkoivat nousta, kun sen liitti kiinni seinään. Nyt ei pitäis kaikkien hyvien sarjojen talletukset epäonnistua huonon signaalin takia.

Kotiin päästyämme oli iskä, Alex ja Shirley leiponut synttärikakun. Heillä on kaikilla synttärit tässä kesällä ja nyt vasta leipoivat kakun. No me päästiin kanssa maistelemaan sitä ja nautittiin siinä samassa vieläpä Budapestiläistä kuohuviiniä. Ja siinä samassa myös seinät ja vaatteet ja hiuksetkin :D Iskä päätti leikkiä vähän F1 voittajaa. No ei vaines. Kuulu vaan iso poks ja suhinaa kun kuohuviinit jo lensivät kaikkien päälle. Ei siinä, hyvää oli ja taisin nauttia sitä ainakin kahden lasillisen verran.

Sain Shirleylta muutaman kivan Kiinan tuliaisen. Iskältä sain Budapestista hienon korun.
Shirley oli ostanut ihania erivärisiä silkkimekkoja, joista sain valita mieleiseni värisen. Valitsin tuommoisen ihanan limenvihreän mekkosen, jossa on ihana kuviointi. Lisäksi sain tuommoisen "ihan aidon" Louis Vuittonin lompakon. Niitäkin oli eri värisiä ja valitsin tuommoisen turkoosin värisen. Vähän niinkuin ne mun Bulgariasta ostetut Converset. Varmaan tosi hyvä yhdistelmä xD

Äsken kun katsoin ulkolämpötilamittaria, se näytti 40 astetta auringossa. Nyt siellä meni pilveen ja näyttää todella synkältä. Olin jo valmiina menossa lukemaan kirjaa ja makoilemaan riippumatolla, mutta nyt se ei houkuta enää yhtään niin paljoa. No mutta kattellaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti