29. toukokuuta 2013

Menoa, ei menoa, menoa, ei menoa....

Miten joteski aina kun on sitä menoa, ni kaikki menot kasaantuu sille samalle päivälle. Nyt on viime aikoina ollut taas vähän hiljasempaa, mut sit heti ku on joku tärkeämpi meno, ni sit ois kaikkee muutaki kivaa sille samalle päivälle. Hyvänä esimerkkinä just viime viikon tiistai, kun oltiin siellä konsertissa, niin just sille samalle illalle ois ollu tottistelua Lagottoklubilaisille siinä ihan meiän lähellä olevassa Kelkkapuistossa. Oisin halunnu mennä sinne, mut en missään nimessä ois perunu ihanaa Josh Grobanin keikkaan, jonka lipuista maksoin maltaita :D

Sit on taas niitä hiljasempia aikoja kun vaan miettii, että vois hankkii elämän. Ei siis oikeesti mitään arkea kummallisempaa tapahdu. Kaverit viipottaa jossain ja meikä vaan istuksii kotona.

No nyt olis taas lauantaille kaikenlaista, mut en pysty repeemään joka paikkaan. Ensinnäkin sillon on taas mutsin synttärit, joten varmaan kakkukahveille pitäisi lähteä. Toiseksi meillä on sillon duuniporukan virskistyspäivä ja ollaan menossa katsomaan Standupia Apolloon. Mahdollisesti etkoillaan säästä riippuen joko minigolfin parissa tai jotain muuta vastaavaa, tai sitten keilaillaan sisätiloissa. Syömässäkin vois käydä jossain. Sen lisäksi Taiski(Taina) kyseli, että tehtäiskö lauantaina jotain kivaa yhdessä. No himputti! Haluaisin, mutta taas kerran liput Standup keikalle vievät voiton.

Eikö menot vois sijoittua silleen tasasesti pitkin viikkoa, eikä niin, että kaikki kasaantuu sille yhdelle päivälle, kun olen jo sopinut jotain peruuttamatonta. Nojaa ei maha mittään.

Nyt kun ollaan muuten aloitettu tämä 6 kertaa/vko treenit, niin illat täyttyy ihan täyteen :D Pitää melkein alkaa keksimään lisää tunteja jostain. Valitettavasti se yleensä karsiutuu sitten unitunneista, mut onneksi kesällä ehtii myös vähän lomailla.

Oltiin eilen Oskun kanssa kattomassa ekaa kertaa niitä Lagottoklubin järjestämiä rallytokotreenejä siellä Kelkkapuistossa. Lagottoklubi on siis vuokrannut Kelkkapuiston hiekkakentän aina tiistaisin klo 19-21. Siellä voi sitten käydä itsenäisesti harjoittelemassa tai voi ehdottaa jotain pitämään jonkun tunnin. Ihan kiva idea mielestäni.

No me käytiin siellä sitten Oskun kanssa, kun Osku on vähän paremmin keskittyvämpi kuin Romeo, enkä voinut yksin ottaa molempia koiria mukaan. Rallytokossa siis on sellainen rata, joka koostuu erilaisista kylteistä. Jokaisella kyltillä on jokin "tehtävä" joka tulisi suorittaa koiran kanssa oikealla etäisyydellä kyltistä. Osku suoriutui ensikertalaiseksi tosi hyvin. Ollaan aika hyvin opetettu sille sivu ja etu eli koira tulee istumaan sivulle jalkojen viereen ja taas istumaan eteen ihan kiinni jalkoihin. Mutta seuraamisessa Oskulla keskittyminen herpaantuu vieläkin aika pahasti. Ei olla oikein jaksettu sitä opettaa, mikä näkyy tietysti lenkilläkin vetämisenä.

Jokaisen kyltin tehtävät ovat helppoa opettaa kotonakin. Esim. yksi uusi hauska temppu oli, että koiran pitää pysyä paikallaan istuen ja omistaja kävelee koiran ympäri. Osku yritti aluksi pyöriä istualteen mukana, mutta pääsin mä sitten kerran sen ympäri ilman, että sen piti olla kokoajan kasvot minuun päin. Kuulemma kaikki kyltit ja säännöt löytyy Rallytokon virallisilta sivuiltakin, jos kiinnostaa enemmän tutustua kyseiseen lajiin.

No me ei siinä sitten kauaa ehditty harjoitella, kun piti jo kipittää kotiin toisiin treeneihin eli illan lihaskuntotreeneihin. Vuorossa oli tällä kertaa ylävartalotreeniä ja voi jessus kyllä poltti lihaksia sen jälkeen. Kerron treeneistä lisää myöhemmin. Ehkä jo tänään.
Treenin jälkeen syötiin terveellinen ateria kanaa, salaattia(slaatinlehdet omasta maasta) ja kasviksia. Maukasta ja täyttävää.

Tänään ei varmaan taas tapahdu mitään jännää, mut palaillaan taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti