10. maaliskuuta 2014

Kummeli V

Käytiin lauantaina kattomassa Kummeli V. Okei mua hämää ihan sikana, eiks se ookkin oikeesti vasta neljäs elokuva, mut se on läpällä viides? Mä en ainakaan muista muita kuin Kultakuume, Jackpot ja Alivuokralainen. Kertokaa, jos joku tietää neljännen elokuvan, kun mun mielestä ne jopa heitti läppää siinä elokuvassa, että "Excalibur 5...eiku 4". Niin siis se elokuva alkaa sillä, että ne kuvaa Excalibur 4 elokuvaa.
No joo, mutta itse elokuvaan. Mä oon katsonut Kummeleita jo pikku likasta asti, joten vaikka se olis kuinka huonoa, niin se läppä iskee muhun jo pelkällä legendaarisuudellaan. Kummeli V koostui vähän niinkuin useammasta tarinasta ja hahmoista. Oli elokuvan ohjaustiimiä ja oli mammanpojat ja oli Panomies. Naurulta ei taas voinut välttyä. Okei myönnetään... Jugin pieruhuumori ei iskenyt, ei sitten yhtään, mutta facepalmista huolimatta kyllä Kummelit on aina olleet hauskoja.

Oli myös kiva nähdä vähän uusia naamoja taas tässäkin elokuvassa. Oli Hissua ja Jugia, mutta oli myös Myllyrinnettä ja jopa Vatasen Jussia. Jokainen tunnettu sketsihahmoistaan.

Kummeli V oli mielestäni ihan hyvä kokonaisuus, vaikkei siinä varsinaisesti mitään pääjuonta ollutkaan, niinkuin edeltävissä elokuvissa. Yleensähän Kummeli elokuvatkin paranee useamman katselukerran jälkeen ja hauskat sitaatitkin jäävät päähän pyörimään. Antaisin elokuvalle 3 1/2 tähteä viidestä, koska vaikkei Kummelit nyt ihan Oscarin arvoisia olekkaan, niin onhan ne nyt legendaarisia ja tuo mukavasti lapsuus ajat mieleen, kun koko perheen voimin naureskeltiin Kummelisketseille. Ja niinkuin sanoin, se paranee useamman katselukerran jälkeen :)

Jotkut tykkää, jotkut ei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti