5. maaliskuuta 2014

Oon täynnä itteeni kuin maatuska

No en ooo hei. Must toi on vaan niin hyvin sanottu "oon täynnä itteeni ku maatuska". Hyvä JVG! Kuulemma jompikumpi noist JVG:n pojista oli joskus pienenä Antin synttäreillä :D Mut ei ne kyl mitään kavereit enää oo. Hmm.... melkein julkkis?

Okei oli mulla jotain asiaakin. Palataan taas aiheeseen koirat (lupaan, etten enää jauha koirista kun ne on saanu terveen paperit... ainakaan paljoo). Hyviä uutisia; ei tappeluita enää sen viimesimmän jälkeen. Ollaan ruokittu pojat eri aikaan ja Osku tietty aina ekana. Löydettiin myös Malmilta(vai onkse Pukinmäkeä) sellanen mesta ku Murren Murkina ja haettiin sieltä yli 10 kiloo kalkkunajauhelihaa :D Nyt ei pitäis enää tulla Ronsullekkaan nälkä. 
Käytiin maanantaina viimein ottamassa se verikoe. Ei voitu olla total ignore -asenteella, ku oltiin sentään menossa piikittämään Romeota. No Ronsu oli taas niin kiltti ja ihana oma itsensä taas tässäkin tilanteessa. Kun nostin sen siihen tutkintapöydälle, ni se jo valmiiks ojensi tassuansa ja ne eläintenhoitajat vaan hihitteli, että ompas se hyvin koulutettu koira ja voi ku kaikki potilaat olis samanlaisia, ni olis paljon helpompaa ja on komeat kiharat ja on suloisen viaton katse. Romeo sai siis ihan täyslaidallisen kehuja ja rapsutuksia, vaikka meillä piti olla huomioimattomuus viikko. No jos nyt tän kerran. 

Verta saivat täyden putkellisen verran, mutta kun päästiin kotiin, ni sieltä jo soitettiin, että älkääs alottakokkaan vielä kortisonia, kun voi olla ettei näyte täysin onnistunutkaan. Äääsh, toivotaan parasta, mut ihan oikeesti, eikö ne hoitajat vaan osaa, vai mitä ihmettä?? Romeo on taas rapsutellut kuonoon parit naarmut ja ne alkaa taas kasvaa sellasiks inhottaviks rupikokkareiks. Pyööh.

No mitäpä Oskulle kuuluu. Oskun korva ja silmä on jo paljon paremmassa kunnossa. Ei punota kumpikaan, mutta korvaan laitetaan tippoja vielä reilu pari viikkoa. Vatsat toimii molemmilla aika ajoin paremmin ja sitten taas välillä vähän löysemmin. Sisälle ei kuitenkaan ole tullut enää vahinkoja. Muutenkin on yleistunnelma jo paljon parempi ja pojat alkoivat taas jo leikkimäänkin yhdessä pallolla. Hyvä tästä vielä tulee :)

No mitäs minulle.
Mä sain viimein aikasiks kattoo Girlsiä ja katoinki sit siltä istumalta melkein koko ensimmäisen seasonin kokonaan. Tosi hauska sarja, vaikka aluksi olikin vähän erikoinen, mutta siihen tottui. Girlsiähän on verrattu Sex and the Cityyn ja kyllähän se aika samanlaiselta vaikuttaa. Sillä erolla, että nämä naiset ovat nuorempia ja luonnollisemman näköisiä. Mutta tosiaan olen koukuttunut ja suosittelen ehdottomasti kaikille SATC-faneille.

Mitään kauheen erikoista mä en oikeestaan ole tällä viikolla ehtinyt tekemäänkään. Muuta kuin, että päätin aloittaa herkkulakon.
Okei okei myönnetään, en pysty luopumaan täysin sokerista, mutta yritän kyllä parhaani vaihtaa karkit hedelmiin ja marjoihin ja keskittyä enemmän ruokavalioon. Käytiin muuten lauantaina Verkkokauppa.comissa ja siellä on kaikkia erikoisia jenkkiherkkuja, ni mun oli tietty ihan pakko päästä viimein maistelemaan niitä karkkeja mitä aina kaikissa leffoissa näkyy. Ei ollu hyviä. Suomalaiset karkit on parempia. Ja hedelmät sitäkin parempia! Kävin heti seuraavaks ostamassa kaupasta ananasta, rypäleitä, hunajamelonia ja banaaneja. Eiköhän nämä auta karkkihimoon.

Njoo, meni taas ihan turhaks löpinäks. Tänään tehään jotain jännittävää, mutta en kerro siitä vielä enempää. Katotaan kerronko ollenkaan, mut itteeni ainaki vähän jännittää jo ;)

Mukavaa pikkulauantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti