9. kesäkuuta 2014

Jännän äärellä

Pahoittelut, että olen ollut viime aikoina hieman etäinen, jos nyt blogin kirjoittajana voi edes noin sanoa. Tällä hetkellä elämässäni puhaltavat uudet tuulet ja muutoksia on tapahtumassa. Eletään siis niin sanotusti jännän äärellä.
Onks mulla oikeesti noin paljon pisamia?

Valittelin vuoden 2014 alkaessa, että tästä vuodesta tulee tylsä ja tapahtumaton omalta osaltani, kun taas läheisillä ystävilläni on tapahtunut/tapahtumassa jo ties mitä ihanaa ja jännittävää. Nyt voin kuitenkin viimein tokaista myös omalta osaltani, että tästä vuodesta tulee jännittävä ja upea, nimittäin ME OLLAAN LÖYDETTY KÄMPPÄ! Ah ette uskokkaan kuinka innoissani olen! Kyseessä on vielä niin uskomaton tarina, että se vaatii jo oman postauksensa ja toivottavasti vielä monta postausta lisää, koska olen aina halunnut päästä sisustamaan ja remppaamaan sitä ihan ikiomaa kämppää.

Pankkiin on varattu aika ensiviikolle, joten ennen sitä minulla ei oikeastaan ole mitään erityistä hehkutettavaa. Haluan kuitenkin kertoa KAIKEN(ainakin siis melkein kaiken) mitä ensiasunnon ostaja tulee kohtaamaan. Blogiinkin siis tulossa vähän uudenlaista "ohjelmanumeroa" :D Pysykäähän kuulolla!

No mitäs muuta mä olen sitten viime aikoina tehnyt, kuin suunnitellut tulevan asuntomme sisustamista. No arkena en oikeastaan mitään, mutta lauantaina oltiin hieman juhlistamassa Tainan valmistumista kätilöksi.

Vaikka kyseessä olikin valmistujaisjuhlat, niin pukeutuminen oli rennon kasuaali. Tosin osa miehistä eivät olleet siitä ihan perillä, että onko ne juhlatjuhlat vai vaan kaverijuhlat ja siellä oli osalla pikkutakkia ja kauluspaitaa :D Meikän yhdeksi lemppariksi on noussut tuo GinaTricotista ostettu ananaspaita. Se on ihan sika mukava ja söpökin vielä. Rennon kasuaalisti laitoin sen kaveriksi tuollaisen perus H&M:n hamosen. Sääkin oli sen verran vaihteleva, että tuo osoittautuikin erittäin hyväksi asukokonaisuudeksi. Hiukset kiepsautin nopeasti suihkun jälkeen sorkunutturalle.

Sunnuntai menikin sittensiivotessa ja loppu ilta käsitöitä tehdessä. Jes pari mummonneliötä lisää peittoprojektiini. Vielä jonain päivänä.....

Mitähän muuta... Noh tällä viikolla koetaan taas uutta ja jännittävää, nimittäis varasin Oskulle ajan koirahierojalle. Jännittävää. Kerron siitä lisää myöhemmin.

Palaillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti