25. kesäkuuta 2014

Juhanin päivä

Vietettiin Juhannusta taas perinteisesti mökillä. Koska sää oli mitä oli, niin ei ollut mitään odotuksia Juhannuksen vieton suhteen, mutta ihan mukavastihan se meni. Tarkoitus oli lähinnä korjata autoa ja syödä hyvin ihan vaan perheen kesken. Tällä kertaa meitä ei ollutkaan kuin viisi Jussin viettäjää; minä, Antti, Antin porukat ja sisko.
Lähdettiin matkaan torstai illalla ja lähdettiin kotiin jo lauantai iltana, joten kaksi yötä ehdittiin sentään olla mökillä. Perjantaina, Juhannus aattona oli itseasiassa yllättävän hyvä sää. Aurinko paistoi ja koska se mökki on aika pitkälti metsässä, niin sinne ei edes tuule niin pahasti.
Lämpötila nousi välillä jopa hellelukemiin, joten saatoin olla ihan pelkällä topillakin. Kun miehet korjasivat autoa ja Aino lähti yksin kalastelemaan, niin minä kaivoin esiin aurinkotuolin ja rupesin ottamaan arskaa. Saatoin korkata myös yhden kultalonkeron siinä :D

Mökkeilyssä parasta on tietysti myös se, että koirat saa olla vapaana ja juoksennella ympäriinsä ihan niin paljon kuin vaan haluavat. Osku saikin taas perus hepulit ja ravasi ympyrää into piukeena.
Koirut oli mukana askareissa ja hengessä mukana mitä ikinä tehtiinkään. Jopa auton korjaamisessa. Ronsu tykkää autoilusta niin paljon, etten meinannu saada sitä enää pois tuolta kyydistä :D höppänä.
Valitettavasti nyt oli kuitenkin aivan liian kylmä Juhannus heittääkseni talviturkin, mutta onneksi Romeo hoiti sen minunkin puolestani. Romeo on oikea kunnon vesipeto. Jos se pääsee järveen uimaan, niin se ei tule sieltä ihan heti pois. Sen sijaan Osku ja Maisa jäivät rannalle vain katselemaan ja ehkä ikkupikkuriikkisen kahlaamaankin :D haha, Oskuko muka vesikoira. Not.

Mutta sellainen Juhannus meillä oli tällä kertaa. Ihan rento, syötiin herkkuvartaita ja lauantaina kun satoi vettä niin tehtiin tortilloja, nam nam. Onneksi tänä vuonna en ottanu lomaa Juhannus viikolle, koska säät eivät suosineet, mutta kuulin huhua että parhaat kesähelteet on vielä tulossa ja vieläpä juurikin niihin aikoihin kun minulla loma. Jes jipii! Lomaa odotellessa...

Palaillaan taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti