3. kesäkuuta 2014

Miljoona tapaa kuolla lännessä

Käytiin lauantaina leffassa katsomassa Miljoona tapaa kuolla lännessä. Traileri oli sen verran hauska ja ideana nerokas, että odotin tämän ensi-iltaa kuin kuuta nousevaa.
Täytyy sanoa, että ihan pikkuisen petyin tähän elokuvaan. En mitenkään ihan kauheasti, mutta tarpeeksi, mutta olishan se tietty pitäny olettaa jo kun tiesi sen olevan Ted-elokuvan tekijöiltä. Siinä oli mun makuun ehkä hieman liian överiä läppää.

Tässäkin Miljoona tapaa kuolla lännessä (eikö ois voinu olla yhtään lyhyempi nimi) elokuvassa oli välillä vähän väkinäistä pissakakkahuumoria ja siitä ei yleensä jää kuin paha maku suuhun. Välillä myös juoni tuntui polkevan paikoillaan.

Mutta oli siinä kyllä monta hyvääkin läppää ja loppuen lopuksi se oli ihan viihdyttävä pläjäys, kun kaipaa vähän sellaista "aivot narikkaan"-hömppää. Ja sitä me oikeastaan haluttiinkin just nähdä. Yhdessä kohtaa oli kyllä sellanen out of nowhere-läppä, että täytyy antaa siitä respectit. En halua paljastaa mikä se oli, koska se oli jotain niin eeppistä. Käykääpä itse katsomassa ja ottamassa selvää ;)

Antaisin tälle elokuvalle 3/5 tähteä, koska se ajoi ihan hyvin asiansa, kun kaipaa vähän jotain aivot narikkaan tyylistä komediaa.

2 kommenttia:

  1. Ai nytkö tuo onkin tullut leffoihin! Itsekin trailerin nähtyäni ajattelin, että tuo pitää nähdä, mutta se sitten unohtui :D Täytyykin käydä katsomassa kunhan ehtii! :)

    VastaaPoista
  2. Joo, mä kans näin sen trailerin joskus ikuisuus sitten ja ihmettelin, että koska se oikeen tulee ja nyt sitten piti heti mennä katsomaan :D

    VastaaPoista