22. elokuuta 2014

Guardians of the Galaxy

Käytiin eilen taas ylläri, ylläri leffassa. Tällä kertaa katsottiin elokuva Guardians of the Galaxy 3D:nä.
Nyt kun asutaan Vantaalla, niin meiän lähin leffateatteri onkin Flamingon Finnkino. Flamingon leffateatterit on ihan Tennarin leffateatterien tasoisia, joten ei harmittanut yhtään vaihtaa tänne. Kaikenlisäksi meiltä ajaa sinne vartissa, joten plussaa vaan :) Ainoa huono oli, että nuo 3D-lasit oli sitä vanhempaa mallia, niin ne painoi ikävästi nenänvartta ja ei oikein meinannu pysyä omien rillien päällä kunnolla. Mutta se oli hyvin pieni miinus.

Mutta itse elokuvaan.
Guardians of the Galaxy kertoo taas vaihteeksi Marvelin supersankareista (aiemmin olen hehkuttanut mm. Avengereita), mutta jostain syystä näistä sankareista en olekkaan koskaan kuullut aiemmin mitään. En siis oikein osaa kertoa näistä mitään taustoja, koska olen itsekkin ihan ensikertalainen. Mentiin siis Antin tahdosta katsomaan tätä elokuvaa, koska en ollut nähnyt tästä yhtäainuttakaan traileria tai mainosta, mutta luotin silti Antin valintaan. Ja hyvä että luotin. Tykkäsin kovasti!

Elokuva kertoo nuoresta Peter Quillista, jonka ravagerit kidnappaavat tämän ollessa vasta kuusi (vai olikohan se seitsemän) vuotias.  26 vuotta myöhemmin Peter on kouluttautunut mestarivarkaaksi, joka tienaa elantonsa kauppaamalla kalliita keräilyesineitä. Tällä kertaa on kuitenkin kyseessä vähän arvokkaampi esine, jonka perässä on useampikin taho. Taistellessaan tästä arvokkaasta esineestä, Peter jää kuitenkin kiinni Xandarialaisille lainvalvojille ja joutuu vankilaan. Vankilassa Peter lyöttäytyy yhteen Gamoran, Rocketin, Grootin ja Draxin kanssa päästäkseen vapaaksi ja näin syntyi The Guardians of the Galaxy.

Mä tykkäsin tästä kyllä kovasti ja etenkin visuaalisesti tämä elokuva oli erittäin näyttävä. Siinä oli myös sopivasti huumoria, mikä kevensi hyvin taistelun tunnelmaa. Okei myönnetään, että alku oli vähän kökkö, mutta kun alettiin päästä vähän vauhtiin, niin johan läks. Alkoi tehdä mieli etsiä nämä sarjakuvat jostain ja alkaa tutkimaan vähän tarkemmin näitä Galaxin vartijoita. Groot on tietysti ihan lempparini, mutta kyllä punatukkainen ja vihreäihoinen kaunis Gamorakin on hyvin mielenkiintoinen hahmo. Jatko-osaa odotellessa ;)

Antaisin tälle 4/5 tähteä, koska Marvelin hahmot on vaan yksinkertaisesti parhautta. Suosittelen kaikille!

2 kommenttia:

  1. Mekin käytiin katsomassa tää justiin ja täytyy kyllä sanoo että tykkäsin! Varsinki Rocket ja Groot on aivan ihana parivaljakko! :)

    http://ellysinbakemyday.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Se oli kyllä yllättävän hyvä! Ja Rocket ja Groot oli kyl parhaimmat :) ne oli viel tosi hyvin tehtykkin.

    VastaaPoista