12. elokuuta 2014

Long time, no see.

Vierähti sitten taas ihan laittoman pitkä tovi viime kerrasta, kun tänne jotain raapustin. Loma on tuntunut ihanan pitkältä ja nyt mennään vielä viimeistä viikkoa ennen sorviin ääreen takaisinpaluuta.

Tekemistä on kyllä riittänyt. Sitten viime raapustusteni käytiin mm. Tallinnassa Tainan kanssa hääkukkaostoksilla.
Käytiin ensin syömässä vanhassa kaupungissa massut täyteen ennen kukkashoppailua. Löydettiin soma pikku ravintola, jossa me istuttiin sellaisella kivalla sisäpihalla. Ruoka oli todella hyvää ja ennen kaikkea halpaa! Oltais syöty vielä jälkkäritkin, mutta tummat pilvet alkoi uhkaavasti lähestyä ja me päätettiin hipsiä ostoskeskukseen kenkäostoksille. Kierrettiin varmaan kaikki liikkeet, mutta en löytänyt mitään kohtuuhintaista korkokenkäparia häihin. Pyöh. Ulkona alkoi pikkuhiljaa sade hiipua joten me siirryttiin seuraavaksi Tallinnan tutulle "kukka käytävälle".

Löydettiin sieltä morsiuskimppu, heittokimppu, kaksi pikkukimppua kaasoille ja seitsemän isoa ruusua jokaiseen ruokapöytään. Kaikki nämä saatiin samaan hintaan, tai ehkä jopa halvemmallakin, kuin yksi hääkimppu täällä Suomessa. Siis ihan järjetöntä! Suosittelen menemään Tallinnaan hääkukkaostoksille. Saatiin ne kukat kuljetettua kätevästi hytissä ja saatiinpa vielä ostettua vähän täydennystä häissä tarjoiltaviin juomiinkin. Nice!

Noh siinä menikin sitten koko päivä ja perjantaina olikin jo vuorossa hääpaikan koristelua. Me tosin oltiin Antin kanssa "hieman" myöhässä, kun yritettiin samana päivänä vielä tehdä vähän muuttoakin, sillä broidillani oli silloin juuri pakettiauto käytössä. Onneksi toinen kaaso ja bestmanit olivat saaneet jo suurimman osan töistä tehtyä, kun me päästiin paikalle, niin meitä ei siellä paljoa tarvittukkaan.

Käytiin silloin illalla vielä läpi hääohjelma ja mitä kaikkea kenenkin pitäisi tehdä ja missä seisoa. Sitten olikin jo aika hyvästellä puolisot, sillä seuraavan kerran näkisimme vasta häissä.
Häät olivat ihan täydelliset! Okei miinus ne ampparit. Niitä oli hieman liikaa :D Mutta muuten kaikki oli just niinkuin pitikin. Kaikki sujui hyvin ja ohjelmaa riitti enenmmän kuin tarpeeksi, eikä juhlavieraiden tarvinnut tylsistyä koko illan aikana kertaakaan. Ohjelmaa oli niin paljon, että mun on melkein pakko kirjottaa näistä häistä ihan oma postauksensa. Tykkäsin valtavasti ja nyt voi viimein huokasta helpotuksesta, että Taina ja Jesse ovat viimein naimisissa lähes kymmenen vuoden yhdessä olon jälkeen. Ihanaa <3

Häiden jälkeen seuraavana aamuna vielä krapulaa potiessa, meidän piti vielä siivota juhlapaikka. Samaan aikaan toisaalla, meiän Osku oli Lagottojen erikoisnäyttelyssä osallistumassa avoimessa luokassa. En ole vielä Oskun arvostelua nähnyt tai kuullut, mutta ilmeisesti ERI oli tullut. Jes hienoa! EH-putki on katkennut :D Lisäksi Osku osallistui siskonsa Siirin kanssa parikilpailuun ja he olivat tulleet toiseksi. Jee huikeeta. Vähänkö söpöä. Osku ja Siiri on oikeesti ihan kaksoset.
Osku ja Siiri 1v.
Voi hitsi! Muistin just, että Oskullahan on tänään synttärit! Voi jehna, meiän pikku vauveli täyttää jo 3 vuotta! Ihan älytöntä miten aika vaan lentää. Onnea kaikille Nepin pennuille; Rodille, Unalle, Stellalle, Siirille ja tietty Oskulle!

Oi voi, tänään pitäis vielä jaksaa vähän rempata. Muutto-osuus on tosiaan jo suoritettu, mutta vielä olis pari huonetta, joiden seinät pitäisi kokonaan maalata, ennen kuin saa kaikki tavarat paikoilleen. Olohuone ja makkari onkin jo valmiit, mutta esittelen ne vielä uudelleen myöhemmin.
Nyt kun asutaan taas pitkästä aikaa kerrostalossa, niin pitää opetella sisustamaan myös parveke :D Meiän parveke on aika pikkunen, mutta sinne mahtuu ihan kivasti meiän hieno riippumattoteline ja pikkuinen chilipuutarhammekin. Meiän chilit on muuten kasvanut ihan todella hyvin verrattuna edellisiin vuosiin. Nyt ne on olleet koko kesän ulkona ja saaneet paljon valoa ja vettä. Kokeilin myös uutta siemenlajikettakin, niin nyt meille tulee tuommosia valtavan kokosia puikuloita. Huuui nyt riittää paljon chiliä syötäväksi. Vielä menee hetki ennen kuin ne kypsyy punaisiksi.

Mutta tällaista taas pitkästä aikaa. Tarkoitukseni olisi vielä kirjoitella hieman noista mahtavista häistä ja hieman meiän muuton ja rempan tohinoista. Toivottavasti olette vielä jaksaneet pysyä kuulolla näinkin pitkän tauon jälkeen. Noh ymmärtäähän tuon.... kesäloma kun on.

Ei muuta kuin palaillaan taas.

2 kommenttia:

  1. Remppa päivityksiä odotellessa :D

    VastaaPoista
  2. Remppaaminen jäi pahasti kesken, kun saatiin tavarat muutettua ja nukkumapaikka asetettua :D Voimat loppu, mutta remppapäivitystä on tulossa mahd. pian!

    VastaaPoista