11. syyskuuta 2014

Kick-Ass Halloween

Onko vielä liian aikaista puhua Halloweenista...hope not. Nimittäin meiän seuraavat Halloween partyt on jo kovaa aikaa suunnitteilla. Tänä vuonna meillä on teema ja se on....tanttantanttan taa...
Kick-Ass Halloween. Eli siis tänä vuonna naamiaisasujen teemana on supersankarit ja mikä parasta, ihan oma keksimät supersankarit :D voi apua mihin mä oon taas ryhtyny...

Puheet Kick-Ass teemaisista Halloweeneista lähti itseasiassa jo viime Halloween pippaloissa. Itseasiassa se varmaan lähti siitä, kun Antti halusi rakentaa supermegamageen Ironman asun loistavinen led-valoineen, mutta se sitten vähän jäi... ja lopulta mietittiin, jos kokeiltaiski ihan oma keksimiä supersankareita. Silleen niinku Kick-Ass elokuvassa konsanaan. Tästä tulee vielä hauskaa. Mä niin odotan jo mitä kaikkea ihmiset ovat keksineet.

Keksimisestä puheen ollen. Mulla ei ole mitään käryä mitä mä haluaisin tehdä. Ajatuksia on laidasta laitaan ja niistä pitäis saada kasaan joku yhtenäinen kokoelma. Helpommin sanottu kuin tehty.
Rupesin sitten eilen pitkästä aikaa piirrustelemaan jotain, jos siitä vaikka hahmottuis mulle joku kiva asukokonaisuus, jota alkaisin sitten pikku hiljaa työstämään. Ettei vaan taas kävis silleesti, että viimetinkaan pitää jotain saada aikaseks ja sit se lopputulos on taas sen näkönenki.
Näin tässä pari päivää sitten Facebookin seinällä jonkun jakaneen uutisen jostain entisten Disneyn piirtäjien keksimästä steampunk tyylisestä elokuvasta. En sitä sen tarkemmin lukenut, mutta ai että se näytti hienolta. Siitäpä sitten inspiroituneena aloin kasaamaan omaa steampunk-tyylistä supersankaria ja tällainen hahmo siitä syntyi. Okei hattu löytyy ja lyhyt tukkainen peruukkikin. Loput pitäisi sitten askarrella itse.

Nooh katotaan, katotaan... Tämä oli vasta ensimmäinen ajatus. Tuommoset hienot steampunk-gogglesit haluisin kyllä ostaa ihan jo muuten vaan, kun ne on niin hienot :D

Tai sit mä vaan askartelen jonku trikooasun jostain jumppapukukankaasta ja kehitän siihen jonkun superhienon logon :D Eiks supersankarit oo vähän sellasia kaikki?

Uusi ideoita otetaan vastaan! Vielä kun on aikaa askarrella....

2 kommenttia:

  1. Vau miten hyvä olet piirtämään! :o Liityn kyllä lukijaksi! :-)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos paljon kommentistasi :) Vähän on kyllä taidot ruosteessa, kun en ole pitkään aikaan mitään piirtänyt, mutta eiköhän se tästä :)

    VastaaPoista