17. syyskuuta 2014

Punastelevat chilit

Tänä kesänä meidän chilit onnistui jotenkin ihan törkeen hyvin. Aiempina vuosina ne on vaan venähtänyt ihan hullun pitkiksi ja niissä on ollut vain pari hassua oksaa lehtineen. Tänä vuonna kaikki chilini ovat olleet erittäin tuuheita ja kauniin vihreän värisiä.

Laitoin tänä vuonna siemenet ehkä vähän liian myöhään, sillä ne ovat vasta nyt alkaneet punastelemaan. Tai ainakin osa niistä. Itse chilejä on myös tullut huomattavasti enemmän kuin edellisinä vuosina ja ne ovat olleet todella paljon isompia kuin edellisinä vuosina.

Tämä meidän parveke on ehkä pieni, mutta niin täydellinen chilienkasvatukseen :D Siellä on lämmintä ja valoisaa, mutta aurinko ei silti pääse suoraan paistamaan sinne, niin ei pääse chilit kärvähtämään. Voi olla, että ensi kesänä meillä on täällä kunnon kasvihuone, kun vähän innostun istuttelemaan kaikennäköstä yrttiä ja salaattia.

Antilla on myös tekeillä ihan kunnon chilin kasvatus alusta, sillä hän rakentaa parhaillaan vesikasvatusalustaa kokonaan itse askarrellen. Kerron siitä mahdollisesti lisää vielä myöhemmin, kun projekti lähtee kunnolla käyntiin. Antti tilaili jo parin erilaisen lajikkeen siemeniä Fatalii.netistä. Saa nähdä mitä saadaan aikaiseksi :) Joku pieni bonchipuu olis kans kiva....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti