16. syyskuuta 2014

Pieniä ja isoja kikkuroita

Käytiin viime sunnuntaina taas Marisalla trimmauttamassa meiän Ronsu. Tällä kertaa siis ajettiin koko koira koneella alas. Käytiin itseasiassa jo noin kuukausi sitten trimmauttamassa Ronsua, mutta sillon huomattiin, että Marisan trimmerissä ei ollut enää tarpeeksi terävää terää leikkaamaan Ronsun turkkia, joten meidän piti tyytyä saksiin. Saksilla trimmaaminen onnistuu myös ihan hyvin, mutta siinä tuppaa aina olemaan se huono puoli, että parin päivän jälkeen trimmaamisesta, se pohjavilla nousee pystyy ja lopulta näyttää ihan järkyttävältä hattaralta. Marisa kävi kuitenkin ostamassa uuden terän trimmeriin ja me päätettiin ottaa trimmailut kokonaan uusiksi.


Nyt on Ronsulla viimein ihanan tasainen ja sileä alas ajettu turkki. Hitsi miten hyvää jälkeä sillä trimmerillä saakaan. Pitää varmaan seuraavaksi itekkin satsata moiseen laitteeseen. Se tulee olemaan taas pieni sijoitus, kun nuo trimmerit ei meinaan ole kovinkaan halpoja, ainakaan jos haluaa tarpeeksi tehokkaan laitteen näiden koirien kikkuroiden lyhentämiseen.


Oskulta ei tällä kertaa(tai ainakaan vielä) ajettu turkkia alas, mutta mun oli ihan pakko vähän trimmailla sen rastoittunutta naamaa. Lopulta leikkasinkin koko kuonon karvat ihan lyhyeksi ja Oskulle tulikin tuommoinen hirmuisen soma puudelilookki. Näyttää ihan hassulta :D Lagotot on niin hauskoja kun niitä voi käytännössä muokata ihan minkä vaan näköiseksi. Ei ainakaan kyllästy helpolla, haha.


Marisalla käydessä päästiin taas ihailemaan ihan pikkuisia kikkuroita, nimittäin Oskun serkun, Martan, pentuja. Okei ne oli vielä niin pieni, ettei niillä ihan vielä ollut turkki kiharalla, mutta kovaa vauhtia nekin siitä kihartuu.


Siellä ne pikkuiset vaan nukkuivat vieretysten toistensa varpaat suussa ja milloin missäkin :D Ihania pikkusia. Muistuu taas mieleen kun käytiin ekaa kertaa katsomassa lagottojen pentuja ja siellä se meiänkin Osku aikoinaan ryömi.

On ne koirat vaan niin ihania <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti