18. syyskuuta 2014

Oma koti kullan kallis: Makuuhuone

Makkari on verhoja vaille valmis, mutta ajattelin siitä huolimatta tulla jo esittelemään sen täälläkin.

Palataan kuitenkin ihan alkuun, jolloin makuuhuoneemme oli vielä vihreä.

Edellinen asukas oli maalannut makuuhuoneeseen kivasti eläväiset vihreät seinät ja yksi seinä oli jätetty vaalean kellertäväksi. Me kuitenkin päätettiin brutaalisti maalata nuo vihreät seinät piiloon ja aloitettiin taas oikein kunnon pohjamaalausurakka.


Pohjamaalia sai maalata taas sen pari kerrosta, että saatiin kaikki se vihreä väri kunnolla peitettyä. Kun pohjamaali oli kuivunut, alettiin maalaamaan pintamaalia. Tai siis jätkät maalasivat, nimittäin sinä päivänä minä olinkin Tainan kanssa Tallinnan risteilyllä, joten jätkät sai ihan rauhassa maalailla siellä.


Tälläkään kertaa emme tyytyneet pelkkään valkoiseen huoneeseen, vaan minä valitsin päätyseinän väriksi tumman sinisen. Tarkemmin sanottuna denimin sinisen. Tuota tehosteväriäkin piti maalata sen pari kerrosta, koska ensimmäisellä kerralla, sinne jäi hieman sellaisia valkoisia pisteitä sinne tänne. Minä sitten reippaana tyttönä maalasin sen toisen kerroksen ja amatöörinä käytin iiihan liian vähän maalia ja nyt se on sen näköinenkin. Raidoillehan se meni. Noh ei meidän maailma siihen kaadu. Voihan siihen aina maalata päälle uudestaan.


Olen jo pienestä pitäen haaveillut sinisestä seinästä, johon voisin kiinnittää silloin synttärilahjaksi saamani pimeässä hohtavat tähdet. Nuo tähdet on itseasiassa matkustanut mukanani jokaisessa kodissani, jossa olen koskaan asunut. Vieläkin loistaa hyvin pimeässä! Nyt se on viimeinkin valmis ja minä saan onnellisesti nukkua tähtitaivaan alla :D

Jos totta puhutaan, niin vielä olisi tekemistä. Nimittäin meidän vaatekaapin ovet pitäisi maalata, sillä ne ovat vielä alkuperäisvärityksessään kellertävät. Nooh, eihän meillä tästä kiire ole mihinkään, joten kattellaan sitä sit joskus toiste....


Mitäs tykkäätte meiän makkarin seinistä? Onko ihan liian lapselliset vai iskikö jo pieni remppakärpänen :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti