12. helmikuuta 2012

Elokuvia ja tv-sarjoja

Viikonloppu meni tosi rennosti eikä ollu kiire mihinkään. Perjantaina käytiin ukon kanssa pitkästä aikaa leffassa ja katottiin viimein se Sherlock Holmesin toinen osa Game of Shadows.
Se oli kyllä tosi hyvä. En ollu nähny siitä juuri yhtään traileria tai muutakaan mainosta, niin mulla ei ollu mitään ennakko-odotuksia. Siksipä yllätyinkin kun näin siinä Millenium trilogiasta tutun Noomi Rapacen. Eikä ollu mikään ihan pikku rooli hänellä.
Mä en oo ihan varma, kun en oo mistään lukenu, mut must tuntuu, et tää oli se leffa jossa tapahtui se kuuluisa Deus Ex Machina. Muistan vaan, että siitä oli joskus puhetta, kun Sherlock Holmesin kirjailija halusi fanien yllätykseksi tappaa Sherlockin. En tiedä siitä sen enempää, mutta elokuva oli kyllä mielenkiintoinen ja siinä oli todella näyttäviä kohtauksia kuvattu vähän erikoisemmalla tavalla. Tykkäsin.

Leffaa varten me ostettiin karkkia...11 eurolla :D
Mä valitsin ja ukko piti pussista kiinni. Pian huomattiin, et se pussi olikin jo aika painava. Nooh ei se mitään kun tarkoitus olikin syödä niitä koko viikonloppu ja vielä seuraava viikkokin, niin ei tarvi sitten vähään aikaan taas ostaa namuja.

Lauantaian me käytiin Itiksessä mutsin kanssa syömässä synttärilounasta. Siis mun synttärien kunniaks, mut sillai vaan vähän jäljessä. Meiän oikeestaan piti käydä jo viime viikonloppuna, mut mul oliki jo muuta, niin siirrettiin se tälle viikonlopulle. Syötiin siinä yhessä Texasilaisessa paikassa(nimi ei nyt muistu mieleen) oikein maistuvat pihvit. Massut täydennettyinä lähettiinki sit takas himaan Anttilan kautta. Ostettiin taas muutama leffa ja Staminan ihan uus levy. Ainiin ostettiin me Oskulle viel yks uus lelu; semmonen röhröh possu, jonka se sit rikkoki jo heti samana iltana. Ei oikeesti taida olla mitään lelua mitä se ei sais samantien paskaks.

Lauantaina pidettiinki sit semmonen tv-sarja-ilta, joka jatkui taas sunnuntaiaamuna. Katottiin mm. Mentalistia, Supernaturalia, Terra Novaa, Touchin eka jakso yms. Eiköhän nyt oo tarpeeks levänny olo, kun pitäis taas huomenna jaksaa perus maanantaita. Tiistaina onkin sitten Ystävänpäivä ja meil on jotain pientä jo suunniteltuna, mut ei viel varmaa mitä niistä toteutetaan. No sen näkee sit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti