1. helmikuuta 2012

Nowhere!

Maanantaina tuli postissa taas meitsin Members.com tilaus. Tässä kertaa tilasin ihanan Nowheren käsveskan. Siis semmosen pikkulaukun, joka on ihan loistava jossain baarissa tai jopa vähän fiinimmissäkin juhlissa. Onko se ny clutch vai mikskä niitä ny kutsutaan (en mä näistä naisten jutuista tiedä :D).
Se on jotenkin ihanan tukeva, kun mä luulin, että se ois ollu semmonen vähän hepposempi. Se painaaki varmaan ainaki 400 grammaa(vertaa paketti jauhelihaa). Voin vaan kuvitella kuinka se painaa ku mulla on siellä kaikki roinat mukana.
Toi on tosi kätevästi tehty toi käsi rinkula. Eikä se edes näytä yhtään hölmöltä vaan jopa todella tyylikkäältä. No ei ehkä ihan farkkujen ja villapaidan kanssa. Minun pikku kätönen on tosin vähän liian pieni, että tuo veska pysyis tarpeeks tukevasti kädessä, mutta se ei toisaalta ole huonokaan asia. Enhän sentään halua jumittaa kassalla yrittäen repiä kättäni irti laukustani.

Ja arvatkaas mikä parasta! Members.comin kautta tilattuna laukulle tuli hintaa vain 32,90€ (alkuperäinen hinta 65,95€). Löytyy muuten tällä hetkellä myös Nelly.comin sivuilta tuohon samaiseen hintaan. Nellyn sivuilta pääset hakemaan omasi TÄÄLTÄ.

Viimeinkin mullakin on hieno illallislaukku :)
Osku tuli taas kurkkimaan, että mitäs täällä oikein kuvaillaankaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti