24. helmikuuta 2013

Django unchained

Käytiin siis perjantaina kattomassa tuo Django viimein ja täytyy kyllä sanoa, että oli muuten ihan törkeän hyvä leffa taas Tarantinolta.
Elokuva oli taas tosi Tarantinon tyylinomaisesti toteutettu, eli paljon verta ja rohkeita roolisuorituksia näyttelijöiltä. Etenkin Christoph Waltzin näyttelemä Dr. Shultz oli todella mainio hahmo. Ihan täydellinen roolisuoritus! Jamie Foxx veti myös hienon roolin orjasta palkkatappajaksi. En haluais paljastaa juonesta oikein mitään, koska se on vaan pakko käydä kattomassa ja vähäkin spoilaus olisi pahasta. Mutta ehdottomasti viiden tähden elokuva, joten suosittelen kaikille.
Tänään jaetaan taas Oscarit ja Djangokin on siellä vissiin aika monessakin kategoriassa ehdoilla. En ole tutkinut sen tarkemmin, joten en ala niitä tässä sen enempää ruotimaan. Toivottavasti Christoph Waltz saa ainakin jonkun pystin roolistaan Dr. Shultzina, koska se oli jotain niin täydellistä :D
Meiän Resident evil maratoni vähän surkastui olemattomaksi, kun oli taas liikaa tekemistä eilen ja vähän tänäänkin. Kyllä mä vähän pääsin sitä peliä pelailemaan, mutta sekin jäi tosi vähäiseksi. Sen verran voin sanoa, että tykkään tuon kutosen uudesta tyylistä vitoseen verrattuna. Jo se, että voi liikkua tähdätessä on jo suuri plussa edelliseen.
Asiasta kolmanteen. Sain broidin kautta uuden virtajohdon mun koneeseen, mutta se ei sopinutkaan siihen, joten mun pitää palauttaa se ja tilata uus, toivottavasti oikea johto. Pari viikkoa lisää odottelua.
Tablettipostauksilla jatketaan siis vielä ainakin toistaiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti