22. helmikuuta 2013

Resident evil

Tänä viikonloppuna me pidetään Resident evil maratoni! Löysin Prisman alelaarista Resident evil elokuvat 2, 3 ja 4. Ekan oon nähny monta kertaa, tosin siitäkin on jo aikaa. Sitä en valitettavasti löytänyt sieltä. Oli kuitenkin pakko ostaa nämä kolme elokuvaa, koska ne oli blueraylla vaan 7,95€/kpl. Ei paha. Mulle tuli myös mainos cdon.comista, että se uusin leffa ois vaan 16 jotain euroo dvd:nä. Himottais vähän ostaa se.

Sen lisäksi cdon.comista löytyi tuo uusin Resident evil peli puoleen hintaan, joten pakkohan se oli tilata. Ollaan pelattu se vitonen melkein kokonaan läpi joskus aikoinaan, kun meillä oli se kaverilta lainassa. Myöhemmin mä ostin sen move versiona omakseni, mutta sekin on meillä vielä vähän vaiheessa. Resident evilissähän just parasta on se, että sitä voi pelata kahestaan tiiminä. Kelatkaa ny kui mässyy on räiskii yhessä zombeja ja taktikoida yhdessä tiimissä. Se on niin hauskaa!

Ennen en edes niin kauheasti lämmenny zombileffoille, mutta walking deadiin koukkuunnuttuani olen alkanut innostua zombeista paljon enemmän :) Ja etenkin nähtyäni elokuvan Zombieland. Suosittelen suuresti. Se on ihan törkeen hauska!

Tänään me mennään viimein leffaan katsomaan Tarantinon uusin elokuva Django. Ollaan oikeesti odotettu sen ensi-iltaa kuin kuuta nousevaa, mutta meille tulikin tuo uusi koira, niin ei sitten ihan heti päästykkään. Nyt pojat uskaltaa jo jättää yksin kotiin pitemmäksikin aikaa, niin päästään pitkästä aikaa viettämään mukavaa iltaa elokuvateatterissa. JEE!

TGIF!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti