14. helmikuuta 2013

I see red people

Hehehe. Hyvää Ystävänpäivää! Mä en oo tottunu hössöttämään siitä, mut tuo otsikko liittyy lähinnä siihen kun laitoin aamulla päälleni punaiset housut, punaisen villatakin ja mulla sattuu olemaan punaiset kynnet ja hiukset :D oops. Noh ollaanpahan nyt oikein Ystävänpäivä tunnelmissa sitten.
DSC_0542DSC_0579DSC_0596
Ystävänpäivän kunniaksi laitan pari hassua kuvaa parista hassusta ystävyksestä, jotka meillä austelee kotona. Osku ja Roo(Romeo).

Siinä vasta ylityiset kaverukset. Osku ja Romeo tulee tosi hyvin toimeen keskenään vaikka ovat tunteneet vasta vajaan viikon. Pojat mutustelee luuta yhdessä ja ne leikkii yhdessä vetoleikkejä köydellä ja ne nukkuu yhdessä. Ne jopa viimeistelee toistensa ruokakupit, ettei varmasti jätetä ruokaa lautaselle :D

Toisin sanoen, meillä menee tällä hetkellä tosi hyvin. Kotiin tullessa mulla on siellä kaksi ihanaa halipusurapsutus kaveria vastassa ja sitten lähdetäänkin yhdessä lenkille. Pojat kulkee nätisti hihnoissa vierekkäin eikä Oskukaan tunnu vetävän enää yhtään niin paljoa. Kunnes Romeo nuorempana aloittaa leikkimisen ja siinähän sitä ollaan taas ihan solmussa hihnojen ja koirien ja omistajan kanssa. Roo aloittaa leikin aina jahtaamalla Oskun häntää. Pentu kun on, niin kaikkea pitää vielä vähän mutustella. Tällä hetkellä se on Oskun häntä ja korvat :D Muistan kun Helena kertoi Siiristä (Oskun siskosta) juttua, kun se pentuna aina roikkui emonsa poskivilloissa kiinni ja Neppi(emo) oli aina ihan takussa tai vähintäänkin hirvittävän rumassa trimmissä :D Kyllä tuo Roo siis on tosiaan vielä ihan pentu vaikken sitä aina hahmotakkaan suuren kokonsa takia.

Taisin viimeksi kirjotella lauantaina pikakuulumiset ennen agilitytreenejä. Agitreenit meni tosi hyvin. Me harjoiteltiin taas pienissä ryhmissä ikäänkuin pitempiä sarjoja, eli vaikkapa pari estettä ja putki jne. Me oltiin samassa ryhmässä Stellan kanssa ja tuntui, että Stellalla oli tällä kertaa eniten energiaa koko porukasta :D Antti harjoitteli Roon kanssa hihnassa, koska Roo ei tosiaankaan tule vielä luokse käskystä. Paremminkin lähtee karkuun aina tilaisuuden tullen. No mutta kuitenkin. Hyvin Rookin suoriutui matalista esteistä ja tunnelista. Kokeiltiin sitä semmosta umpitunneliakin, missä siis toinen pää on suljettuna, mutta koiran pitää löytää tiensä sen läpi itse. Saatiin Osku menemään siitä ekaa kertaa vauhdikkaasti läpi ilman, että joku olisi ollut vastassa pitämässä tunnelia auki. Rookin alkoi jo suoriutua siitä ihan itsenäisesti. Jee meillä on kohta kaksi taitavaa agikoiraa :D Tai ei. Kokeiltiin tokaa kertaa Oskun kanssa A-estettä. Se on todella jyrkkä, joten Oskukin joutui ihan tosissaan käyttämään lihaksiaan. Ilman vauhtia siitä ei olisi päästykkään yli. Lopulta Osku meni siitä todella taitavasti vauhdilla yli.

Mainitsin viimeksi myös siitä, ettei Romeo suostunut nukkumaan meidän kanssa makuuhuoneessa. Noh se tosiaan oli vain ekan yön stressiahdistus ja sekin tietysti vaivasi Romeon masua. Nykyään pojat nukkuvat nätisti makkarissa molemmat omissa punkissaan....tai millon missäkin :D Mutta ei sängyllä! Lisäksi olemme huomanneet, ettei Romeo juo enää läheskään niin paljoa vettä kuin silloin ekoina päivinä. Silloin meni helposti kulho tyhjäksi yhdessä illassa, mutta trimmauksen jälkeen vettä ei ole mennyt enää läheskään niin paljoa. Eli kyllä sitä lagottoa kannattaa trimmata jo sen koiran mukavuudenkin takia, eikä vasta sitten kun se on esim. mennyt liian takkuun, ettei sitä voi enää harjata auki. Sillä voi ihan hyvin olla liian kuuma liian pitkän turkin kanssa talvellakin.

Sellasta taas tällä kertaa. lauantaina taas vähän agilitya ja sitten me aateltiin viedä pojat joku päivä Antin porukoille päiväksi hoitoon, että Romeo pääsee vähän sosiaalistumaan muidenkin kanssa. Mökilläkin olis kiva käydä koirien kanssa. Lomaa odotellessa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti