8. helmikuuta 2013

Jännitys tiivistyy

En malttais odottaa iltaan. Tänään meille tepastelee ihan uus asukki taloon. Oon selaillut Facebookista kennelin sivuilta mahdollisimman paljon kuvia meiän uudesta asukista. Odotan jo innolla.

Romeo
Tässäpä kuva hurmaavasta Romeosta. Tämä kuva on vissiinkin otettu joskus Loppiaisen aikoihin, sillä ainakin tässä vielä näkyy hyvin silmät :D Kuulemma olis koira vähän trimmauksen tarpeessa.
Ehkä mä otan sen käsittelyyni jo heti lauantaina! No katotaan.

Tänään tämä hurmaava nuorukainen kuitenkin tulee meille. Marisa tulee ilmeisesti myös käymään meille ja katsomaan miten Osku ja Romeo tulee toimeen ja sovitaan vähän yhteisistä järjestelyistä. Romeon alkuperäisen sijoitusperheen isä alkoi potemaan niin pahoja allergiaoireita, että koirasta oli valitettavasti luovuttava. Meidän kävi niin hirveästi sääliksi niitä perheen lapsia, kun ne joutuvat luopumaan näinkin ihanasta ja suloisesta otuksesta, mutta ilmeisesti hekin ymmärsivät tilanteen, kun näkivät isänsä kärsivän niin pahoista oireista. Varsinkin kävi sääliksi perheen nuorta tyttöä, joka oli aina mukana agilitytreeneissä harjoittelemassa yhdessä Romeon kanssa...

No mutta. Me odotellaan jo innolla Romeon tuloa meille. Tilasin, taas yllättäen, Peten Koirantarvikkeesta ison kasan uusia leluja ja uuden ison juomakulhon yhteiseksi molemmille. Se tyttö kertoikin, että Romeo on kova juomaan vettä ja tykkäsi aina makoilla vesikuppinsa vieressä. Sinänsä huvittavaa, kun musta aina tuntuu, ettei Osku juo tarpeeksi :D Ehkäpä nämä koirat oppivat toisistaan paljon kaikkea uutta, niin hyvässä kuin pahassakin.

Me siivottiin eilen jo meiän koko kämppä, että kehtaa ottaa vieraat vastaan ja Romeokin pääsee tutkailemaan paikkoja rauhassa. Tai rauhassa ja rauhassa. Osku varmaan taas vahtaa sitä, mitä ikinä se tekeekin ja minne ikinä meneekin. Ainakin sillon Stellan ollessa meillä, Osku vahti Stellan jokaista liikettä hyyyyvin tarkkaan. Pari päivää siihen kuitenkin meni, että Osku ei enää jaksanut kiinnostua ihan joka asiasta niin tarkkaan.

Nyt lähiaikoina tulee koirat olemaan meiän elämän keskipisteenä, mutta kyllä mä tulen vielä muustakin kirjoittelemaan. Nou hätä. Kevät tekee jo tulojaan ja kohtahan saakin jo laittaa chilinsiemet tulille, toisin sanoen multiin. Vaikka siis ulkona ei näy vielä jälkeäkään keväästä kaiken tuon lumisateen keskeltä, mutta valoisa aika on jo huomattavasti pidempi. Totesin sen eilen kun käytiin hakemassa sitä postipakettia, että "hei, täällähän on oikeasti valoisaa." :D

Mutta joo, mä palaan jo heti huomenna iiiison kasan kuvia kanssa.

Ihanaa PERJANTAITA kaikille!

2 kommenttia:

  1. Pidetään peukkuja pystyssä, että kaikki menee hyvin :) mun pitää tyytyä seurailemaan täältä ja facebookista teidän edistymistä, kun ei päästä hetkeen treeneihin Martan juoksujen takia :o

    VastaaPoista
  2. Pojat on kyl viel toistaseks tullu ihan hyvin toimeen keskenään. Romeolla vaan on vielä vähän eroahdistusta alkuperäiseen perheeseensä ja vähän vielä luottamuspula meihin :) Kuulemma ei ole kauheasti ollut yökylässä, että on sitten kaksinverroin stressattavaa. Eiköhän se tästä, pikku hiljaa.

    VastaaPoista