14. helmikuuta 2013

McAntti's & McLaura's

Me odotellaan Antin kanssa jo innolla grillikauden avajaisia. Ollaan suunniteltu järjestävämme kesällä kavereille pienet burgeri-iltamat, mutta meillä on vielä yksi pikku ongelma. Me ei osata tehdä täydellisen makuisia jauhelihapihvejä. Ne on aina hyvin mauttomia tai sitten niissä maistuu korppujauho tjms. Jotenka me aloitettiin täydellisen jauhelihapihvireseptin metsästys.

Aloitettiin harjoittelemaan perus lihapullilla. Laitettiin perus setit; vettä, korppujauhoja, jauhelihaa, kananmunaa ja sekalainen setti erilaisia mausteita. Pullat olivat piirun verran parempia, kuin aikoinaan, mutta niissä maistui vielä hieman liikaa korppujauhot.

Eilen kokeiltiin uudestaan, mutta tehtiin tällä kertaa jauhelihapihvejä. Vaihdettiin vesi kermaviiliin ja laitettiin kaksinverroin enemmän mausteita. Alkoihan sitä makua löytymään, mutta ehkä pikkasen liikaa suolaa :D
DSC_0599
Ihan herkullisen näköinen ateria siitä kuitenkin syntyi.

Hampurilaisen sisälle laitettiin pihvi ja juustoa (oltermannia, kun ei oltu muistettu ostaa cheddaria), siihen päälle chili-tomaatti kastiketta ja ketsuppia. Sitten vielä salaattia ja tomaattia ja jos tykkää niin suolakurkkua. Hmmmm naammmmm. Hyvää oli. Tällä setillä kehtaa jo melkein kutsua kaveritkin syömään! Vielä ehditään vähän viilaamaan reseptiä täydellisemmäksi ennen grillikauden avajaisia ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti