9. helmikuuta 2013

Uusi kämppis

Eilen illalla Romeo tosiaan viimein tuli meille ja pojat jaksoivatkin riekkua ja leikkiä monen monta tuntia.
DSC_0502
Romeo on huomattavasti rauhallisempi kuin Osku, mutta kyllä siitäkin riekkuja kaverin saa.

Romeon alkuperäisestä sijoitusperheestä perheen äiti Tiina ja tytär Nina tulivat tuomaan Romeon meille. Marisakin löysi viimein perille, vaikka vähän eksyikin :D Pojat leikkivät yhdessä ja erikseen ja Marisa "riepotteli" molempia halein ja pusuin. Pian kuitenkin kello oli jo niin paljon, että vieraiden oli aika lähteä kotiin. Romeo ei tietenkään osannut odottaa moista ja meni lievästi paniikkiin joutuessaan eroon jo omaksi tulleesta perheestään. Aluksi Romeo vähän itkikin ovella perheensä perään, mutta ilta kuitenkin sujui suht normaalisti Oskun perässä seuraillen.

Kunnes oli aika käydä nukkumaan. Romeo aloitti taas vinkumisen ja itkemisen. Sitä itkemistä jatkui kahteen asti yöllä, kunnes vinkuminen muuttui ns. ulvomiseksi ja haukkumiseksi. Puin päälleni ja lähdin viemään Romeota ulos, jos sillä olisi vaikka ollut hätä. Hetken aikaa me siellä seistiinkin, mutta mitään asioita hän ei kuitenkaan tehnyt. Palattiin sisälle ja Romeo halusikin jäädä keittiöön makoilemaan.

Me ollaan aina nukuttu kaikki makuuhuoneessa ja ovi kiinni, ettei Oskun sipsuttelu ympäri kämppää häiritsisi meidän uniamme. Viime yönä kuitenkin näin ainoaksi ratkaisukseni jättää ovi auki ja antaa Romeon nukkua keittiössä. Tiina kertoikin, että Romeo on tottunut nukkumaan keittiönlattialla juomakulhonsa vieressä. Sen jälkeen saimme nukkua rauhassa. Tosin minun oli vaikea saada unta, koska jostain syystä stressasin sitä, ettei Romeo suostunut nukkumaan meidän kanssa makuuhuoneessa. Ehkä se oli vain yksi kerta.

Aamulla heräsin ysiltä katsomaan miten Romeo pärjäsi. Romeo tuli häntää heiluttaen vastaani ja tuntui jo paljon pirteämmältä. Romeo oli kuitenkin hieman malttamaton ja hinkui ulos pääsyä. Kuulin Romeon masun pitävän outo kurnimista, joten herätin Antin ja pyysin häntä lähtemään kanssani koirien kanssa lenkille. Lähdimmekin siis normaalista poiketen aamulenkille jo kello kymmeneltä. Normaalisti siis käytämme Oskua kunnon lenkillä vasta kolmen aikaan. Lenkille päästyämme Romeo säntäsi suoraan isolle hädälle ja ei ihme, että se on ollut niin malttamaton, kun sen masu on ollut ihan kuralla. Tiina kertoikin antaneensa Romeolle vielä viimeisen ydinluun edellisenä iltana, vaikkakin siitä menee vähän masu löysäksi. Ai vähän! :D

Lenkiltä selviydyttyämme aloitin jättiläisprojektin, nimittäin Romeon trimmaamisen.
DSC_0515
Mun todella täytyy ostaa ne isommat trimmaussakset ja pian! Ne on superkalliit, mutta varmasti hintansa väärti. Trimmaamiseen meni varmaan ainakin kaksi tuntia.
DSC_0516
Oskusta ei oo varmaan koskaan lähtenyt noin paljon karvaa :D
DSC_0523
Trimmamisen jälkeen annettiin palkkioksi ruokaa ja ruuan jälkeen Romeo ottikin pienet ruokalevot. Pakko myöntää, että olin itsekkin aika väsynyt kaiken sen trimmaamisen jälkeen. Trimmaustulos ei ole mitään kovin kaunista, koska ne mun sakset on oikeesti niin minimaaliset, mutta mä korjailen sitä sitten vaikka ens viikonloppuna lisää.
DSC_0530
Illalla pojat jaksoivat taas leikkiä ja me yllytettiin ne yhteiseen vetoleikkiin :D Voi, että miten hassulta pojat näyttivätkään leikkiessään tuolla pienellä rinkelillä.

Mutta tässä nyt pikaiset päivitykset ensimmäisestä päivästä uuden haukun kanssa. Nyt meidän täytyy rientää agilitytreeneihin ja katotaan sitten taas miten meiän tuleva yö tällä kertaa sujuu.

Moikkamoiiiii!!

2 kommenttia:

  1. Mä katsoin just Amazonista trimmaussaksia ja olivat kyl huomattavasti halvempia kuin mitä ne on Suomessa! Jos meinaa joka tapauksessa ostaa nettikaupasta niin kannattaa varmaan tehdä pientä hintavertailua :)

    VastaaPoista
  2. Aa niin joo. Ei tullu ees mieleen, et vois kattoo vaik jotain ebayta ja muita tommosia, kun muutenkin tilailen kaikkee netistä. Kiitos vinkistä! :)

    VastaaPoista