23. maaliskuuta 2013

10 päivää

Ah ihanaa, nyt se on alkanut; 10 päivää lomaa. Kymmenen päivää lomaa, eikä mitään suunnitelmia. Täydellinen hetki pienen keväisen kunnon ja hyvinvoinnin kohotuksen.

Ajattelin toteuttaa näiden kymmenen päivän aikana pienen kehon puhdistuksen Detox kuurilla, sekä kiinteytysprojektin Zumballa.

Kaikki alkoi siis tilaamalla Yves Rocherilta 10 päivän Detox kuuri.
DSC_1076
En ole moista koskaan ennen kokeillut, mutta lueskellessani Senjan-blogia, innostuin itsekkin kokeilemaan sitä. Tuo Yves Rocherin Detox-kuuri ei oo edes mikään sikahintanen, niin oli erittäin helppo päätös klikata tuote ostoskoriin.
DSC_1077
Samaan syssyyn tilasin myös tuon kiinteyttävän vartalogeelin, jos se sattuis vaikka tehoamaan näihin mun muhkura reisiin ja takamukseen.

Tilasin Yvesiltä samalla myös terottimen(jes viimein sain terotettua mun superpehmeän kajaalin teräväks, wohoo!), iiihanan tuoksuisen suihkusaippuan ja tasoittavan silmänympärysvoiteen. Koko tilaus maksoi yhteensä vaan reilu 30 euroa, kun taisin saada ensimmäisestä valitsemastani tuotteesta vielä roiman alennuksenkin. Tilaajalahjoja unohtamatta. Kyllä on hyvä kauppa tuo Yves Rocher. Lahjoitin toisen tilaajalahjani puiden istutukseen maailmalle. Ihanaa!

No, mutta niin. Laitoin tänä aamuna ensimmäisen annoksen detox-kuuria tulemaan.
DSC_1084
Elikkä siis lisäsin litraan vettä mittakupillisen(45ml) Detox-ainetta.
DSC_1086
Tällainen litran pullollinen pitäisi siis juoda joka päivä tuon kymmenen päivän ajan. Maku muistuttaa hieman persikkajääteetä, mutta häivähdyksellä makeaa vihreääteetä. Siinä on siis joku jännä makean kirpeä jälkimaku. Maistuu siis ihan hyvältä! Toivottavasti ei kuitenkaan tule ihan totaalinen kyllästyminen. Pitää meinaan juoda tuota aika paljon. Ei vitsi mun tekis mieli kokeilla tehä tuosta sodastreamilla limpparia :D Sitä olis ainaki helppo juoda. Harmi vaan et tuon pullon vesiraja "hapottamiseen" on jo 9dl:ssa, eli se saattais vähän kuohahtaa yli ton aineen kanssa. Damn. Ehkä mä vielä jotain keksin :D

Detox-kuurin lisäksi olis sitten vielä tarkoitus tehdä Zumban Tighten & Tone kymmenen päivän sarja.
DSC_1075
Tuo Tighten & Tone on suhteellisen rankka, varsinkin jos ei ole liikkunut paljoa viime aikoina, mutta se kyllä toimii. Tein tämän saman ohjelman joskus viime vai toissa talvena ja huomasin selvästi kaventuneeni ainakin lantiosta huomattavasti. Ei enää inhottavia jenkkakahvoja! Muistan vaan kuinka lihakset oli kipeinä jo heti ensimmäisen päivän jälkeen, mutta pakko oli vaan tehdä kaikki tarkan ohjelman mukaisesti. Tuon kymmenen päivän aikana ei ole kuin kaksi vapaapäivää ja kuten ohjelmastakin näkyy, ne menee kipeitä lihaksia hieroessa ja lämpimässä kylvyssä rentoutuessa.
DSC_1074
Mä ostin tuon Zumba-paketin joskus parisen vuotta sitten kaverin kanssa, kun sai halvemmalla tilata kaksi pakettia kerralla. En oo sitä kovin paljoa harrastellu, mutta aina välillä kun sitä on tehnyt, niin on välittömästi tullut kyllä hyvä olo.

Aluksi saattaa tuntua tosi höhlältä hyppiä yksin telkun edessä, mutta kun ne ohjelmat alkaa tuntumaan tutulta ja oppii liikkeetkin täydellisesti, niin se alkaa sujumaan paljon luontevammin ja siitä saa paljon enemmän irti. Suosittelen siis Zumba-DVD:itä kaikille, jotka ei jaksa raahautua sinne salille ryhmätunneille Zumbaamaan.

Eilen syötiin vielä pitsaa, mutta tänään aloitetaan kuntoileminen ja hyvän olon tavoitteleminen!

Eiköhän sääkin ala tästä jo kohta lämpenemään niin päästään ulos lenkille ja reippailemaan. Toivottavasti muutkin alkavat olemaan yhtä inspiroituneita kevään tulosta kuin minä :)

P.S. Yks iso lasillinen detox-juomaa jo juotu! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti