21. maaliskuuta 2013

Tj 1 lomaan!

Hei moi kukkuu, täältä kylmästä officesta. Mä en malttais enää jaksaa tehä töitä, ku huomenna on vika työpäivä ennen lomaa. Ah herranjestas sitä ollaan odotettu. Mä jotenki kuvittelin, et maaliskuun lopussa ois jo suht lämmin, mutta väärässä olin.

Eilen Romeo teki tähän mennessä pahimman tuhonsa. Antti oli töihin lähtiessään laittanut Ronsun saunaan, koska meiän kasvattaja kertoi sen toimineen hänen tuttujensa koirille. Noh Romeo oli vähän eri mieltä asiasta. Romeo oli hädissään ainakin paskonut (anteeksi suora kielenkäyttöni) lauteille ja pyörinyt tuhkassa, minkä seurauksena koko sauna oli ihan täynnä mustia tassunjälkiä. Meillä on suht iso suihkutila, missä Ronsun oli tarkoitus olla, mutta se oli jotenkin saanut saunan oven auki ja livahtanut sinne. Ei kiva. No, mutta ei siinä vielä kaikki. Romeo oli pistänyt suihkutilan puuoven täysin säpäleiksi. Iskä oli just pikavisiitillä Suomessa ja oli tietysti todistanu heti koko kauheuden. Sain keskellä työpäivää äkäisen puhelun isältäni ja olin hyvin hyvin pettynyt koiraamme. Kotiin päästyäni minua oli vastassa purun peitossa oleva koira ja täyskaaos kylpyhuoneessa. Seuraavaksi ostoslistalla on siis uusi ovi...

Taas kauhulla odotan kotiin pääsyä, että mitäs kivaa siellä tällä kertaa ollaan tuhottu. Sunnuntaina olis vissiin joku citylagottojen tapaaminen, niin pitää muistaa viedä pojat sinne riehumaan taas ylimääräisen energiansa pois. Ainakin pentuna se toimi erittäin hyvin. Nykyään Osku on jo sellainen duracelpupu, ettei sitä sää väsytettyä millään. Se aina juoksuttaa niitä muita koiria ja kauhea komentaminen alkaa, jos ei ne enää jaksakkaan juosta toista tuntia putkeen.

Palaillaan taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti