18. maaliskuuta 2013

New Yorker ihastus ja ihka ensimmäinen peblumtoppi

Tämä mun blogi vaan kuihtuu kasaan, kun en pääse käyttämään omaa konettani. No nyt jatketaan siis tablettipostauksilla.

Pääsin lauantaina jopa ihan oikeasti shoppailemaan, verkkoshoppailun sijaan, kun Krista ilmoitti saaneensa vapaapäivän. Käytiin tsekkaamassa Itiksen uudet liikkeet ja onneks käytiin, koska tehtiin paljon kivoja löytöjä. Sain tuhlattua ihan kivasti rahaa, mutta olen erittäin tyytyväinen ostoksiini. Etenkin kun käytiin tutkailemassa uusi New Yorker kauppa, josta löysin ainakin uudet kengät, uuden jakun ja ihka ensimmäisen peblumtoppini. Olin ihan varma, ettei moinen helmapaita mulle sovi, mutta ihan kivaltahan se näytti.


Ne kengät oli vaan niin söpöt, että mun oli pakko ostaa ne. Mulle tulee niistä vaan mieleen ala-aste ja spaissarien innoittamat "lönttärit". Mulla oli silloin tuommoset vähän samantapaiset, mutta vaan mustavalkosena. Ne oli mun lempparit, kunnes kulutin ne ihan puhki. Ei vitsi, että oon innoissani näistä. Niin ne tyylit vaan tekee comebackin.

Kun lähtee itikseen shoppailemaan, niin pitäis varata ainakin kymmenen tuntia aikaa. Varsinkin kun on niin hyvää shoppailuseuraa. Ehdittiin katsastaa kauppoja suurimmaksi osaksi vain pasaasille asti ja pikavisiitti H&M:ssä, kunnes kello alkoi olla jo kauppojen sulkemisen aika.

Shoppailun jälkeen mentiin meille syömään ja laittautumaan sillä illalla oli luvassa hyvää musiikkia ja tanssimista. Päätettiin mennä katsastamaan Flamingon W nightclub. Siellä sattui just sillon olemaan jotai erityisiä DJ-esiintyjiä, joten saatiin ainakin nauttia erittäin hyvästä musiikista.

Jos olet sinkku ja etsit rytmitajuista miestä, niin DJ keikoilta niitä ainakin löytyy. Tanssilattia oli täynnä kaikenlaisia poikaporukoita ja ne tanssi siellä ihan hipoissa. Välillä tuntu, et oltais koko mestan ainoat naiset, kun vähän väliä oli miehiä tulossa juttelemaan.

Illan pääesiintyjänä oli joku hollantilainen DJ ja hyvinhän se vetikin. Ilta oli todella mukava, epämukavista kengistä huolimatta. Tai ei ne huonot ollut, mutta ei niillä kovin montaa tuntia kestänyt tampata :D

Toivottavasti päästään taas pian uudestaan viettämään hauskaa tyttöjeniltaa jossakin. Kiitos rakas !

3 kommenttia:

 1. Kiitos itelles ihanasta päivästä ja illasta! :) Ootko muuten huomannu ettei me Itiksessä koskaan keretä tuon pitemmälle? :D Toivotavasti päästään pian uudestaan! <3 ~K~

  VastaaPoista
 2. Pirtee blogi! Ää onks helsingissä new yorker?? Hallelujah ! Tiiän mihin lähenki pian shoppailureissulle :--)

  VastaaPoista
 3. K: No ennen me päästiin ainaki H&M:lle asti, mut nyt ku siihen alkuun on tullu niin paljon kaikkee kivaa, ni ei enää ehditä edes sinne :D

  Rååsa: Kiitos! Joo itiksestä löytyy nyt ainakin yks :) Ihan mahtava paikka!

  VastaaPoista