11. maaliskuuta 2013

Agilitytreenit

Lauantaina meillä oli jo tokavikat agitreenit. Meille oli siis varattu halli kymmeneksi viikoksi ja niin se vain aika hujahti kuulkaas. Marisa heilui siellä viimeksi kameran kanssa, joten sain pöllittyä siltä pari kuvaa Facebookista.
Osku rengas
Osku on ehkä maailman laiskin hyppääjä. Tai siis se kyllä hyppää ja kiipeilee tosi reippaasti, mut jotenki se ei vaan ole motivoitunu siihen ja se tekeeki ne kaikki temput vasta kun on aivan varma saamastaan palkkiosta. Välillä se jopa kulkee niiden esteiden ohi, koska mäkin kuljen ja tyhmänäkö mä muka pidän sitä, kun sen pitäis muka mennä paljon hankalampia reittejä pitkin.
A-este
A-esteellle Oskukin sentään juoksee suht innokkaasti. Välillä ehkä vähän liiankin innokkaasti :D
romeo hyppy
No pitihän sitä välillä treenata vähän Ronsunkin kanssa. Romeota on vielä pidettävä hihnassa, koska se tuppaa lähtemään karkuun hallin toiseen päähän, missä on tietysti samaan aikaan harjottelemassa jotain Saksanpaimenkoiria. Sinne se vaan lähtee leikkimään hengellään. Se on ehkä pikkusen hankalaa harjotella agilitya hihnan kanssa, mutta kyllä se siitä. Romeolle laitettiinkin vielä tuommonen mini este, kun se ei saisi kauheasti vielä hyppiäkkään. Pentu kun on. Romeolla sen sijaan olis ollu intoa hyppiä vähän enemmänkin. Ja kun aluksi puomi oli mitä kauhein paikka, niin nykyään Romeokin vaan juokseen sen yli, koska se on vaan niiiin kivaa.

Agility sopisikin ehkä paremmin Romeolle, kun taas kaiken maailman kuonon käyttäminen sopii paremmin Oskulle. Vaikka onhan Romeokin saanut jopa tryffelien etsinnän peruskurssin Italiassa. Ehkä me vielä sitä etsintääkin päästään taas harjottelemaan.
osku hyppy
Loppuun vielä varsin vekkuli kuva Oskusta. Ei näytä kauhean virtaviivaiselta, vai mitä? :D Ihan ihme hömelö tuo meiän Osku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti