3. toukokuuta 2013

Pieniä arjen piristyksiä

Vappu oli ja meni. Aattona ei juhlittu oikeestaan mitenkään ja lähinnä odoteltiin vaan tuota Vappupäivää, että päästiin avaamaan grillikausi. Ja niinhän me tehtiinkin. Hommattiin kunnon setit grillattavia; possua, nautaa ja kanaa. Niiden lisäksi tehtiin vielä pekoniin rullattuja papunippuja ja keitettiin isot setit perunoita, parsaa ja kukkakaalia. Alkupaloiksi vielä kasviksia ja dippiä. Mmm njams. Ja saatiin masut mukavasti täyteen.

Mainitsin aiemmin askartelevani vapuksi jotain.
 Löysin paristakin sisustus ja hääblogeista tuommoisia silkkipaperista tehtyjä koristepalloja.
Ohjeetkin löytyi nimellä "Honeycomp pom-pom". Tein ekaksi tuon ison vaaleanpunaisen pallon. Siitä tuli vähän epämuodostunut, mutta ihan kiva harjoituskappale. Sitten tein nuo kaksi pientä, mutta koska mun puikkoliima loppui kesken tuon toisen pallon, niin jouduin käyttämään erikeeperiä ja se on niin nestemäistä, että se menee silkkipaperista helposti läpi. Ei siis oikein meinannut enää aueta kaikki kerrokset ja meinas mennä ihan ruttuun niitä auki repiessäni. Noh kokeilen joskus uudestaan, kun noita oli niin kiva askarrella.

Tänään askartelin, myös jostain askartelublogista inspiroituneena, pientä piristystä askeen.
Meillä on meidän chileille semmonen pieni tuuletin, ettei ne ns. ylikuumene auringossa. Tänään, kun laitoin taas sen tuulettimen päälle niin muistin, että mä oon joskus nähny jossain blogissa ohjeen tuulettimen lapojen värittämisestä. Kaivoin esiin meiän isomman pöytätuulettimen ja avasin sen kotelon ja irrotin sen lavat.
Leikkasin lapojen muotoiset palat värikkäästä paperista ja liimasin ne kiinni lapoihin.
Sen jälkeen kokosin tuulettimen takaisin kasaan ja vóla!
Tuulettimesta paistaa kauniit sateenkaaren värit. Helppo pieni piriste arkeen :)
 
Nyt saa chilit mahdollisimman paljon valoa ja viilentyvät mukavasti tuulessa. Toivottavasti tuo pieni tuulenvire vähän myös vahvistaisi meidän chilien vartta.

Tänään on taas sen verran mukava aurinkoinen sää että vois tehdä vähän pihatöitä kunhan Antti tulee töistä.
Nyt painun katselemaan Nälkäpeliä blueraylta. Sain just pari päivää sitten luettua sen ensimmäisen kirjan ja nyt haluun nähdä kuin paljon elokuva poikkeaa kirjasta :D Haha. Yleensä ihmiset just ei haluu nähdä elokuvia kirjan luettuaan, just niitten erojen takia. No mut joo.

Mukavaa Perjantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti