26. toukokuuta 2013

Vihreys ja vehreys

Kevät on jo ihanan pitkällä ja kohtahan onkin jo kesäkuu. En oo oikein ehtiny viimeaikoina keskittymään blogiini, kun aloitimme Antin kanssa urheilemisen. Sen lisäksi, että mä pyöräilen työmatkat (noin 12 km/pv) ja käytän koirat vähintään 45 min lenkillä, niin meillä on treenit 6 kertaa viikossa. Olen siis ollut tällä viikolla hieman rikki, poikki, puhki.

Kerron niistä treeneistä sitten joskus myöhemmin lisää, mutta nyt keskityn ihastelemaan tulevaa kesää.
Meiän chilit on ihanan isoja ja tuuheita. Vielä eivät ole kukkineet, mutta hyvältä näyttää jo tähän mennessä. Pihamaalla porkkanat ovat alkaneet kasvaa, mutta vasta pienet tupsut on tullut esiin. Herneet taisin laittaa liian aikaisin, koska niistä ei ole kuulunut mitään. Pitänee koittaa laittaa uudet herneet maihin, jos nyt olisi parempi hetki.
Salaattikin näyttää jo melkein valmiiksi syötävältä. Nyt sitä ainakin riittää ja tehdään takuulla paljon salaattiruokia nyt, kun ollaan tavoiteltu hieman terveellisimpiä elämäntapoja.

Sovittiin, että pidetään viikossa enää vain yksi herkkupäivä ja huomattiin tuossa kun eilen niitä herkkuja syötiin, ettei ollut enää yhtään niin hyvä olo ja treenit ei meinanneet maistua. Voi olla, että jatkossa ei herkut enää maistukkaan edes läheskään niin paljon kuin ennen. Hyvä niin!

Eilen tosiaan tuli ostettua niitä herkkuja, koska käytiin vuokraamassa Filmtownista vähän leffoja. Meillä oli semmoinen Filmtownin lahjakortti, jossa oli vielä neljä leffaa jäljellä, mutta koska se oli menossa vanhaksi kuun loppuun mennessä, niin päätettiin tuhlata se kerralla loppuun. Mukaan lähti siis Juoppohullun päiväkirja, Magic Mike, Argo ja The amazing Spiderman.
Juoppis oli pakko nähdä, koska ollaan molemmat luettu ne kaikki kirjat. No eipä ollut hääppöinen elokuva. Näyttelijät oli kyl aika täydellisesti valittu niihin rooleihin. Joonas Saartamo oli kuin ilmetty Juha Berg ja voi sitä Kristiania. En osannut edes kuvitella Kristiania oikeaksi ihmiseksi, mutta Santtu Karvonen herätti sen täydellisesti eloon.
Magic Mike oli ihan hyvä. Siinä saatiin kyllä molemmat nauraa ihan riittävästi, ettei se nyt ihan pelkästään naisille suunnattu leffa välttämättä ollut. Alastomista miehistä huolimatta hahmot olivat mielenkiintoisia ja juoni ei suinkaan pelkästään liittynyt niihin miesstrippareihin. Valitettavasti näissä tämänkaltaisissa viihdetaiteilijaelokuvissa on aina mukana myös raha ja huumeet ja muut sotkut. Draamaakin siis myös löytyy tästäkin elokuvasta.

Argo oli mielestä erittäin hyvä tositapahtumiin perustuva elokuva. Siinä kidnappaustilanteisiin erikoistunut pelastaja tekee tärkeän päätöksen toteuttaessaan laajan pelastusoperaation Iranissa. Elokuva piti katsojan kokoajan jännityksessä, koska mitä vaan olisi voinut tapahtua. Kaiken huipuksi on ihan mieletöntä ajatella, että tämä pelastusoperaatio on joskus ihan oikeasti toteutettu ja siinä on onnistuttu. Ihan mieletöntä!!! Suosittelen kyllä kaikille tätä elokuvaa.

 The amazing Spiderman oli perus hämähäkkimieselokuva pienillä muutoksilla. Varmasti sarjakuvissakin Spidermanista on tehty monta erilaista versiota. Mä tykkäsin kyllä tästä versiosta, koska se oli jotenkin realistisempi, tai niin realistinen kuin se vaan voi olla, ja niihin hahmoihin oli jotenkin helpompi samaistua. Oli jotenki kivaa vaihtelua, että sankari sai kerrankin naisensa ja oli avoin hänelle. Vaikkakin lopulta lupasi pysyä erossa hänestä, mutta ne lupaukset, joita et pysty pitämään on kaikista kivoimpia.

Lauantai kului tosiaan aika pitkälti elokuvia kattellessa ja illan treeniä tehdessä. Tänään olis lepopäivä, mut meiän pitäis kyl viel ainaki siivota ja käydä kaupassa. Phuuh. Täytynee tästä lähteä hommiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti