1. toukokuuta 2013

Klara Vappen, bara vatten, hela natten jne.

Vappuaattoa vieteltiin kerrankin ihan vaan kotona. Ei oikeestaan edes tehty mitään. Meikä nukku pienet päikkärit ja lähdin sitten sen jälkeen lenkille ja vähän jumppailin tuossa. Ulkona olikin ihan hyvä sää, niin lenkkeily tuntuin ihan mukavalta. Meillä ainakin paistoi aurinko koko illan, että toivottavasti keskustassakin juhlineilla oli hyvä sää.
Jottei Vappua nyt ihan oltais sivuutettu, niin käytiin me perinteitä kunnioittaen ostamassa meikälle oma vappupallo. Tällä kertaa löytyi söpö vaaleanpunainen Barbapapa. Koirat sai tuosta ihan hirveät hepulit, kun ekan kerran näkivät. Ja tokankin kerran ja kolmannen. Se aina kuulemma hyökkää niin pelottavasti jostain kulman takaa ja tuijottelee nuilla isoilla pelottavilla silmillään :D
Lisäks kokeilin ensimmäistä kertaa kynsitarroja ja oikeen tuommosilla Vapun teemaan sopivilla värikkäillä kuvioilla. Ainakin sain töissä kovasti kehuja kynsistäni :D

Nämä tarrat oli ostettu Nellyn alesta ja taisivat olla mahdollisimman halppismerkkiset (oisko ollu Viva la Vida), mutta ihan hyvin ovat toistaiseksi pysyneet. Laitto oli suhteellisen helppoa näin ensikertalaisellekkin ja onneksi paketissa olleet ohjeet olivat selkeät. Pikkasen meni tuo kynnen pään reuna ruttuun, niin siihen tuli aina pienen ikävät kulmat, mutta eipä se oo niin justiinsa. Tarrat ovat toistaiseksi ainakin kestäneet tiskauksen, suihkussa käynnin ja koirien rapsutukset :D Se on paha.

Tykkään tosi paljon ja aion aivan varmasti kokeilla joskus vielä kynsitarroja uudestaan. Harmi vaan, että ne semmoset hienot ja hyvät merkit on kamalan kalliita yhteen käyttökertaan, mutta ehkä joskus jonkun eventin takia voi vähän törsätäkkin :)

Nyt mun täytyy kiirehtiä askartelemaan ja harjaamaan koirilta pohjavillat veke (huomenna trimmaukseen) ja leipomaan munkkeja ja laittamaan terassi kuntoon, sillä tänään AVATAAN GRILLIKAUSI! Jeeeee!

Että semmosta. Palaillaan taas :)

Ainiin, HYVÄÄ VAPPUA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti