29. lokakuuta 2013

Halloweenjuhlat (2013)

Meiän kemut oli tosiaan viime perjantaina ja mäkin sain viimein asuni valmiiksi :D Tavoitteena oli panostaa hieman edellisvuosia enemmän koristeluihin yms., mutta niinhän se sitten taas kiireen keskellä jäi. Tarjoiltaviin tuli taas panostettua senkin edestä. Nyt valmistautukaa, sillä nyt on vuorossa hirvittävä kuvapläjäys meiän Halloween juhlista.

Ilmapalloja oli tällä kertaa todella paljon :D Halusin kokeilla Pinterestistä löytämääni ohjetta tuommoisista valopalloista. Nämä on siis yksinkertaisesti valkoisia ilmapalloja joihin on tungettu valotikkuja pari sisään. Ne loistaa tosi ihanasti pimeässä, mutta meillä oli kokoajan aika valoisaa, niin ne jää vähän huomaamattomiksi. Kivan värisiä niistä kuitenkin tuli :)

Tarjoiltavia oli taas paljon, mutta kaikki myös meni viimeisiä myöten kaupaksi :D Tein taas samanohjeen mukaan voileipäkakun kuin viimekin vuonna, mutta koristelu on vain vaihtunut. Voisin laittaa näistä mun vakkareista jossain vaiheessa pienet recipet myös tänne. Booli oli myös vakkariohjeen mukaan, mutta sopi just loistavasti Halloweeniin kurpitsan oranssilla värillään.

Tänä vuonna kaikilla oli taas niin hienoja pukuja ettäh! En olis edes osannut odottaa mitään niin hienoa. Minä olin Neiti Saksikäsi ja Antti oli Tankkimies :D Tuo Antin asu on niiin söpö!!

 Monilla oli tehty puvut valmiiksi jo aikoja sitten, mutta myös viime hetken suunnitteluilla sai tosi hienoja luomuksia aikaan. Esimerkiksi ihana Krista, joka lainasi punaista mekkoani ja viittaani ollakseen Punahilkka. Sopi hänelle ihan täydellisesti.

 Kaikki kaverit oli keksinyt kyllä niin hienoja asuja taas. Tuo Crash Bandicoot oli musta aivan paras ja tuo sumo-asu oli kans niin huippuja. Ihan mieletöntä!
 
Pidettiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa leikkimielinen asuäänestys, joka päätettiin pienimuotoisella "gaala-illalla", jossa sitten julkaistiin voittaja.
Voittaja oli tällä kertaa meidän ihana "Jessica", joka tuntui olleen ihan aidosti yllättynyt voitostaan :D Palkinnoksi voittajalle olin tilannut Ebaysta tuollaisen Best Costume- pystin, jossa on kultainen luuranko, joka pitelee päätään. Vähän niinkuin Oscar-pystissä se heppu pitelee miekkaa. Voittajan shamppanjaksi muodostui tällä kertaa rommikola. Voittajalta vaadittiin lopuksi vielä puhe, mutta siitä ei meinannut tulla oikein mitään, kun tais Jessica olla jo siinä vaiheessa sen verran kovassa tuiskeessa :D
 
Tässä vielä koko ryhmärämä. Meitä oli paikan päälle kyennyt jopa 14 juhlijaa ja siihen päälle vielä 4 koiraa :D Hyvä meininki oli ja nyt on taas yksi hieno ryhmäkuva tallennettu Halloween albumiin. 
 
Nyt on taas jotenkin tyhjä aukko päässä, kun ei tarvi enää stressata juhlien järjestelyjä xD Oih ihanaa kohta on joulu! Okei sori.... Mimmosta juhlaa siellä ollaan järjestelemässä? Halloweenhan on virallisesti vasta edessä :) 

2 kommenttia:

  1. Mahtavia pukuja! :) Ja toi voileipäkakku on ihan huikea - voisi itsekin miettiä ensi vuonna jotain tuollaista, koska tuntuu että suolaisille purtaville olisi ollut enemmänkin kysyntää :)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos! Tuo voileipäkakku oli kyllä taas menestys. Yleensä täytekakkuja on kiva koristella mitä erikoisimmilla tavoilla, mutta kyllä voileipäkakuistakin saa teemaan sopivasti näyttäviä :)

    VastaaPoista