4. lokakuuta 2013

Inspiration by Pinterest

Meikäkin viimein löysi tiensä Pinterestin ihmeelliseen maailmaan. Vielä vähän harjoittelen sen käyttöä, mutta kyllä se siitä. Harjoitellessani onnistuin luomaan oman Pinterest seinän ja aiheena, no mikäs muukaan kuin Halloween.
Vasta muutama neula seinässä, joista osa ihan omiakin kuvia.

Yritän joka vuosi tuoda meidän Halloween tarjoiluun vähän jotain uuttakin, niin pääsevät vieraatkin sitten vähän ihmettelemään, että mitä mä olen tällä kertaa saanut aikaiseksi. Pinterestistä löysinkin monta toteutuskelpoista ideaa.

Ainakin nämä tuorejuustoaivot on ihan pakko päästä joskus kokeilemaan. En ehkä vielä tänä vuonna, mutta vielä joskus tulevaisuudessa.

Ja sitten näitä, pilleistä tehtyjä jellomatoja! Ihan loistava idea. Niistä pilleistä tulee vieläpä sellaiset hauskat raidatkin siihen matoon. Pitää kokeilla joskus, mutta mulla on kyllä vahvasti sellanen fiilis, että siitä kokeilusta tulee kunnon "nailed it"-momentti :D

Tätä tiikerikakkua ajattelin kokeilla tänä vuonna. Tulee ihan sairaan kivan näkönen kun laittaa noihin raitoihin vähän elintarvikeväriä. Pakko kokeilla! Lopputulos ei varmaankaan näytä ihan yhtä nätiltä kuin tuossa kuvassa, mutta Halloweenina ulkonäöllä ei olekkaan niin väliä.

Mitäs pidätte? Oon kyl varmaan ainoa nuori joka haluaa panostaa enemmän tarjoiluun kuin asuihin :D

Kaikki kuvat poimittu Pinterestista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti