13. lokakuuta 2013

Seikkailua metsässä

Ihana Kristani tuli meille lauantaina pikavisiitille. Otettiin koirat ja lähettiin ulos ihanaan aurinkoiseen ilmaan kävelemään ja vaihtamaan kuulumisia. Voi siitä on ollut taas liian pitkä aika kun viimeksi ollaan nähty. Lähdettiin poitsujen kanssa oikein pitkälle lenkille ja eksyttiin seikkailemaan pikkuiseen lähimetsään.

Pojat oli ainakin ihan innoissaan kun pääsivät viipottamaan vapaana joka suuntaan. Niin onnellisilta näyttivät :)

Onneksi Kristallakin oli sattumalta lenkkarit mukana, koska siellä metsässä sai vähän hyppelehtiä kiveltä toiselle, että pääsi eteenpäin :D Siellä metsässä oli kyllä ihan Twilight tunnelma, kun aurinko välillä loistin puiden välistä. Ihanan syksyinen tunnelma.

Pitkän lenkin jälkeen aateltiin lähteä itikseen vähän syömään. No kyllähän sen tiesi jo lähtiessä, että mihin sitä joutuu kun itikseen lähdetään :D Kaupoillehan me mentiin nopsasti pyörähtämään, koska New Yorker....

Löysinkin New Yorkerista aivan superihanan villatakin ja ihanat leggingsit. Se villatakki oli itseasiassa ihan samanlainen mitä olen monesti katsellut SheInsidelta. Malli on samanlainen ja kuviokin lähes samanlainen. Liekkö se vaikka onkin sama takki :O En tiedä, mutta en onneksi ollut sitä vielä tilannut, joten NY:stähän se sitten lähti kassan kautta kotiin. Pyörähdettiin me sitten vielä Cubuksessakin ja Ginassa, mutta aika alkoikin loppua kesken ja Kristan piti lähteä pikaisesti kotio päin. Jäi siis syömiset kokonaan tekemättä :D haha.

No ei se mitään. Olipahan ihana taas päästä parhaan kaverin kanssa rupattelemaan ja shoppailemaan.
Kiitos ihana, että kävit! Onneksi seuraavan kerran nähdään jo parin viikon päästä Halloweenin merkeissä. Ehkä me vielä jonain päivänä asutaan tarpeeks lähekkäin ja mä olen joka ilta sun oven takana pimpottelemassa lenkkiseuraa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti