21. lokakuuta 2013

Löytöjä ja tekemisiä

Kiirettä meinaa vähän pukata :D
 
Käytiin perjantaina Antin kanssa tsekkaamassa se uusi kauppakeskus Kaari. Siellä oli aikamoinen hulina ja hälinä, mut eipä sieltä oikeen mitään tarttunut mukaan...kauheesti. En oikeen tarvii mitään, ni ei tullu sen erityisemmin kierreltyy kauppoja, mutta nopeasti vilkaistuna ainakin Sokos oli tosi näyttävän näköinen ja ah niin ihanan tilava ja valoisa. Siellä ois varmaan ollu jotain avajaistarjouksiakin, mut en jaksanut jäädä tutkimaan sen tarkemmin.
 
Eksyttiin kuitenkin kiertelemään Clas Ohlsonia, kun etsiskelin mun Halloween asuuni vähän askartelutarvikkeita. No niitä ei kuitenkaan löytynyt, mutta voi että löysin maailman söpöimmän herätyskellon :D
Ihana söpö Lego Stormtrooperhan se siinä. Hinta oli aika riipaseva, joten en olis muuten ostanut mutta jouduin kuitenkin harkitsemaan vielä toisen kerran, koska meillä todella on tarvetta herätyskellolle. Anttia ei meinaan saa ylös kirveelläkään ja se usein nukkuukin pommiin, varsinkin kun sen hieno smurffiherätyskello on jo ihan mäsänä kaikkien niiden pöydältä tippumisten jälkeen. Mutta en olis parempaa kelloa voinut löytää. Harmi vaan, ettei herätysäänenä ole mahtavaakin mahtavampi Star Wars teemamusiikki :D Se olis ollu vielä piste iin päälle. Noh toivotaan, että tällä kuitenkin saa Antin hereille.
 
No lähti sieltä Clasolta mukaan vielä uudet jouluvalotkin, koska Osku tais pistää edelliset poskeensa. Että sellasta.
 
Käytiin sitten vielä ruokaostoksilla Prismassa. Ostettiin ihan laittoman paljon mässyä. Siellä oli metrilakuja 12kpl/10€ ja 8kpl patukoita 2 eurolla ja kantsuboxi 3,99€, jossa on siis varmaan kilo karkkia. Sen lisäksi siellä oli vielä maistiaisia jostain uusista snackseista, joita oli sitten pakko ostaa ja jostain syystä oli pakko ostaa vielä juustonaksujakin. Järkkyä. No oli niille juustonaksuille ihan hyväkin syy.
 
Ostettiin nimittäin Alkosta punaviiniä...no koska Trifula. Kultainen tryffeli ja lagotot ja Osku ja Romeo :D Tarviiko enempää sanoakkaan.
 
 

Oskun kennelnimihän(Tubero d'oro) viittaa kullankeltaisen tryffeliin. Tai en tiedä ihan varmaksi, mutta sanakirjan mukaan d'oro on ainakin kullankeltainen ja pikaisella googlettamisella löysin, että Tubero viittaa mukulaan. Veikkaampa siis, että kyseessä on juurikin tämä kullankeltainen möykky eli tryffeli :) Hehih, meiän oma pikku tryffelinenä.
 
Trifula olikin oikeastaan ihan hyvän makuinen punaviini. Mä en yleensä kovinkaan paljoa tykkää punaviinistä, mutta Trifula oli suhteellisen miedon makuinen ja maistui erittäin hyvältä juustonaksujen kanssa x) Pitää ostaa toistekkin.
 
Lauantai meni siis mässytellessä, mutta sunnuntaina oli pakko ottaa itteään taas niskasta kiinni ja tehdä vähän meikän Halloween asua. Antin asu on viimeinkin valmis ja mun asusta puuttuu vielä yksi todella tärkeä osa. En ihan vielä paljasta omaa asuani, mutta tässä pieni sneak peek siitä mitä olen Antille väsännyt. 

No ei varmaan sano paljoa, mutta tuollaisen nakkipipon siis tein Antille ihan täysin käsityönä. Toivottavasti sitä osataan edes vähän arvostaa, koska siihen meni niin mielettömän paljon aikaa >.<
No ehkä mä omin sen sit itelleni pipoksi tai jotain muuta mukavaa :D
 
Tämä viikko tulee varmasti menemään hirveällä kiireellä ohi, koska tekemistä vielä riittää ja paljon. Himassa pitäis tehdä suursiivous ja sitten kun kaikki paikat on siivottu ja niin levitellään kaikki Halloween koristeet joka paikkaan :D haha kiitti näist. Ken leikkiin ryhtyy....
 
Joo palaillaan taas jahka kerkiän takas koneen ääreen raportoimaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti