2. lokakuuta 2013

Elämän pienet suuret ilot

Siitäkin huolimatta, että syysmasis uhkaa viedä voimat, niin sain kuin sainkin Antin halloween asun kutakuinkin valmiiksi. Ette uskokkaan kuinka iloiseksi voi tulla jostain niinkin pienestä asiasta, mutta kun saa jotain valmiiksi, niin se on pois päiväjärjestyksestä. Huh!
 
Kyseessä on siis hyvinkin yksinkertainen haalari, mutta mun oli taas ihan pakko ryhtyä hifistelemään ja laittaa siihen ties mimmosia hienoja yksityiskohtia, joita tuskin osaan edes tehdä. No nyt sekin on saatu valmiiksi ja meikä voi viimein aloittaa oman halloweenasun kokoamisen. Asut paljastetaan  myöhemmin, että kaveritkin voivat jännityksellä odotella miedän asujamme.
 
Eilen tuli viimein postissa meikän kangastilaus ja odotankin jo innolla (kauhulla), että pääsen niihin käsiksi.
 
Ja hei! Lokakuu on vihdoin täällä ja mä aionkin sen kunniaksi oikein överitäyttää meikän blogin halloween kiintiöt :D Luvassa siis parit koristeluaskarteluvinkit ja ehkä vähän jotain leipomisiakin. Iih can't wait! Lisäksi esittelen vähän inspiraationlähteitäni ja kaikkea muuta mukavaa. Halloween huipentuu tietysti 25.10 pidettäviin Halloweenjuhliin ja tietysti myös jälkipuintia kuvakavalkaadin kanssa täällä. Muahhahahaa! Jännityksellä taas odotan mitä kaikki kaverit on saaneet aikasiksi. Hih.
 
 
Meitsi kiittää ja kuittaa tältä päivältä.
 
P.S. älkää nyt liikaa huolestuko, että täällä ei kohta mistä muustaan puhutakkaan kun Halloweenista. Onhan sitä ennen vielä ainakin yhdet koiranäyttelyt luvassa :D Jep, palaillaan!
 
P.P.S Jos kuitenkin intoilette Halloweenista yhtälailla kuin minä, niin meikän edellisiä fiilistelyjä voi selailla Halloween tagin kautta, klik!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti