22. toukokuuta 2014

Hei, me askarrellaan!

Sunnuntaina vietettiin Tainan kanssa aurinkoista päivää askarrellen.
Raahattiin kaikki askartelutarvikkeet ulos ja alettiin askartelemaan hieman lisää koristeita häihin. Tällä kertaa vuorossa oli hassun hauskoja Pom Pomeja.

Etsittiin netistä ohjeet ja harjoiteltiin pariin mun ostamaan silkkipaperiarkkiin, ettei mene ne häitä varten ostetut silkkipaperit hukkaan.
Hieman hermoja raastavat harjoituskappaleet onnistui lopulta ihan kivasti ja niistä tulikin ihan kivan näkösiä. Pikkasen tuotti tuskaa tuo noiden "sivujen" avaaminen, kun se paperi meinasi revetä vähän väliä, mutta lopulta me opittiin miten ne saa helposti avattua hajottamatta, niitä ihan kokonaan ja niiden tekeminen alkoi sujua paremmin. Uskallettiin me sitten yhdet arkit taitella niitä häihin ostettujakin silkkipapereita, mutta näissä meni jo sen verran kauan, että lopetettiin askarteleminen ja lähdettiin kauppaan.

Kaupasta käytiin hakemassa taas vähän grillattavaa ja mentiin Tainalle grillailemaan ja katsomaan Suomi-USA lätkämatsia. Ei hele, kun oli kauhiaa katsottavaa se peli. Siitä ei kyllä tullut kuin paha mieli. Noh onneksi saatiin sentään nauttia hyvästä ruuasta ja seurasta. Matsin jälkeen hilpastiin himaan ja valmistauduttiin taas uuteen alkavaan viikkoon.
Hehih, nyt on taas astetta kesäisempi tunnelma täällä kotonakin. Tykkään!

Ei muuta kuin ihanan aurinkoista päivänjatkoa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti