26. toukokuuta 2014

Laps' on terve ku se leikkii

Lauantaina Antti löysi jostain kaapin kätköistä meiän vanhat vesipyssyt ja sen piti heti kokeilla omaansa. Minä olin pihalla syömässä aamupalaa ja ottamassa aurinkoa, kun se törkimys ampui minua kiellostani huolimatta vesipyssyllä jalkaan. No siitähän sota syttyi :D
Sain omittua molemmat aseet, kunnes Antti löysi astetta isomman tykin; SUPER SOAKERIN! Sain sitten kunnolla osumaa selkääni ja sovittiin pelitauosta aseitteni täytön ajaksi. Antti tokaisi käyvänsä vielä vessassa, niin minä pääsin sillää aikaa valmiiksi pihalle vaanimaan.
Mutta eihän se missään vessassa käynyt vaan jätkä oli täyttänyt sillää aikaa vesi-ilmapalloja ja hyökkäsi taas kimppuuni laittomasti vesikranaatteja heitellen :D Sain onneksi pahimmat pommit väistettyä, mutta voi kyllä oli hauskaa.

Silloin oli kyllä sen verran kuuma, että pieni vesipesu tuntui ihan mukavalta. Tosin siinä toista jahdatessa ja juostessa ympäri pihaa tuli taas hiki. Oi voi, aina ei voi voittaa.

Kesä kuivaa minkä kastelee!

2 kommenttia:

  1. Hei apuaaa, mäki haluun jostain vesipyssyn, niin pääsen leikkimään sotaa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on yllättävän hauskaa :D Toinen on kans vesi-ilmapallot, kun nykyään niitä saa lelukaupasta sellasissa valmiissa ryppäissä :P Toimii!

      Poista