1. toukokuuta 2014

Vappu '14

Aika kului taas kuin siivillä Vappua odotellessa. Tällä viikolla ollaan muunmuassa tehty itse ensimmäistä kertaa simaa.
Olin niin innoissani meiän siman keittelyistä, että tein tuollaiset hauskat etiketitkin meiän pulloihin :D

Tämä viikko on mennyt erilaisia asioita hoidellessa, mutta ehdin kuitenkin pyöräyttää vielä parit vappumunkitkin.
Pullataikina onnistui ihan täydellisesti, mutta paistelussa taisin pikkuisen kämmätä. Jotkut munkit jäi vähän raa'aksi, mutta ei se ole ketään haitannut, kun munkkeja on hävinnyt lautaselta tasaiseen tahtiin :D Tässä kuvassa munkit on vielä sokeroimattomana, koska paras aika sokeroinnille on just ennen niiden syömistä.

Vappuaatto meni oikein rattoisasti. Me treffattiin Tainan kanssa stadissa ja lähdettiin pyörimään Esplanadille. Oltiin molemmat lakit päässä ja ihmeteltiin, että miksei kellään muulla ole lakkia päässä. Aateltiin, että ehkä nykypäivänä kukaan ei enää käytä lakkia, koska sitä ei ole pakollista ostaa. Noh me sitten satuttiinkin paikalle juuri ennen Havis Amandan lakitusta ja sittenhän me tajuttiinkin, että se lakki pistetään päähän vasta sen jälkeen kun se patsas on lakitettu :D Noniin alkoihan niitä lakkipäitä olemaan koko mesta täysi.

Palloiltiin siellä sitten vähän vapputorilla ja metsästettiin meille omat vappupallot.
Tänä vuonna löysin tämän supersöpön Paavo Pesusieni-pallon. Eihän nyt Vappua voi viettää ilman vappupalloa. Se on kuulkaas jokavuotinen perinne :)

Sen jälkeen kun oltiin löydetty molemmille vappupallot, niin käytiin Old Hatissa yhillä ja rupateltiin taas kaikkea maan ja taivaan väliltä. Onnistuttiin pitämään ne yhet drinksut yhtinä ja alettiin katsomaan reittiä Timon megabibiksiin eli Gaming housen Vappuriehaan. Löydettiin reitti helposti ja pian oltiinkin keskellä mielettömiä kotibileitä.

Se mesta oli ihan kuin sellasissa jenkkielokuvissa. Koko paikka oli ihan täynnä tuntemattomia bilettäjiä ja löytyi sieltä onneksi pari kaveriakin. Kaikki oli sopivasti tuiskeessa ja alettiin itsekkin olla siinä vaiheessa ihan sopivassa bilemoodissa. Ilta eteni mukavasti posket ja vatsalihakset kipeinä, kun tuli naurettua niin paljon :D

Päästiin kuitenkin vielä taksilla kotiin ja nukkumaan taisin mennä vasta neljältä aamuyöllä. Aamulla ei onneksi ollut krapulaa, mutta nyt kyllä väsyttää niin vietävästi, että voisin nukkua pienet päikkärit sohvalla.

Taidanpa tehdä sen.

Oikein mukavaa Vappua vielä kaikille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti