19. toukokuuta 2014

Jo joutui armas aika, ja suvi suloinen.

Ihanaa, ihanaa, kesä tullut on! Lauantaina oli kunnon hellepäivä ja meikäkin jaksoi ottaa itteäni sen verran niskasta, että pesin heti herättyäni ikkunat ja laitoin meidän chilintaimet ruukkuihin.
Eikös ookkin ihanat maisemat? Kunnon rakennustyömaat vaan meiän ihailtavina :D Kuis ärsyttävää. Nooh ei ole mun ongelma ja onneks patiolle silti vielä paistaa aurinko.
Ja tässä mun oma pikku rakennustyömaani, elikkäs pikkuisten chilieni siirto isompiin ruukkuihin. Meiän kämppä on sen verran pimennossa valolta, ettei täällä oikein meinaa kasvit kunnolla kasvaa, mutta kokeilin taas kerran onneani, jos vaikka sais pientä satoa aikaiseksi. Ne chilien taimet olivat sen verran heppoisia ja pieniä, että ne lyyhisty ihan totaalisesti ja vähän epäilin, että tuleekohan näistä mitään, mutta kyllä ne vaan oli noussut taas ylös kun seuraavan kerran niitä vilkasin.
Ruukkuja tuli taas ihan hirveän monta, mutta valitettavasti aurinko oli sen verran raivokas, että osasta oli ehtinyt lehdet jo hieman kärvähtää puhki. Ja mä kun ajattelin, että tarkeneekohan nämä meiän chilit ylipäätään yön yli, jos sieltä kuitenkin tulee vielä jotkut yöpakkaset. Haha luontoäiti pääsi yllättämään ja yöllä oli reippaasti yli 10 astetta lämmintä.

Päivä meni nopeasti, kun haettiin vielä koirien ruokavarastoihinkin täydennystä, mutta illalla oli luvassa vielä lisää menoa. Mutta siitä lisää myöhemmin :)

Jatkakaa.

2 kommenttia:

  1. Täälläkin on tänään ollut kunnon hellepäivä ja heti tuli tosi kesäinen fiilis, vaikka suurin osa päivästä menikin töissä! Siksipä en saanut tuota omaa työmaata takapihalla aloitettua, mutta onhan tässä kesää vielä... :D

    VastaaPoista
  2. Niin, onneksi kesä on vasta alussa :) Toivottavasti luvassa on vielä monta lämmintä kesäpäivää.

    VastaaPoista