6. toukokuuta 2014

Miniloma

Mulla oli Vapun jälkeinen perjantai vapaata, joten sain mukavasti kehitettyä itselleni pienen miniloman. Ja mitä minä teenkään silloin kun olen kerrankin yksin kotona, eikä ole kiire mihinkään. No tietenkin siivoan -_-

Siivosin koko huushollin kirjaimellisesti lattiasta kattoon. Pyyhin jopa pölyt kirjahyllyjen ja vaatekaapin päältä. Niitä tulee harvemmin pyyhittyä ja voin sanoo, että jo oli aikakin. Ajattelin, että ehkä meidän huushollin "pölytaso" vähän laskisi ja Romeonkin olisi mukavampi olla allergiansa kanssa. No ei mennyt kuin hetki kun Antti oli käyttänyt koirat ulkona ja päästänyt ne sisällä vapaaksi ja eikös koko kämppä ollut sitten ihan täynnä kuraisia tassunjälkiä.... kiitti sikana.

No joo, mun vapaapäivä meni sitten siinä. Käytiin illalla kuitenkin vielä katsomassa kavereiden kanssa elokuva Transcendence.
Mä en ole mikään ihan mieletön Scifi-leffojen fani, koska yleensä kaikki tulevaisuuteen kohdistuvat leffat menee aika reippaasti överiksi, mutta tämä elokuva oli itseasiassa aika mielenkiintoinen. En ollut nähnyt tästä elokuvasta etukäteen mitään traileria tai muutakaan, joten mulla ei ollut mitään ennakko-odotuksia. En siis halua spoilata muillekkaan tätä sen enempää, mutta kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa, jos yhtään tykkää scifi-leffoista. Oli vaan vähän hassua katsoa vähän erilaista Johnny Depp-elokuvaa, kun vasta edellisenä päivänä katottiin Lone Ranger :D

Lauantaina lähdettiin epävakaasta säästä huolimatta vähän grillailemaan Jepille ja Tainalle. Meillä oli taas ihan hirvittävästi grillattavaa ja vedettiinkin ihan kelpo ähkyt. Ruuan jälkeen paikalle saapui vielä toinen ystäväpariskunta ja pojat alkoivat pelaamaan jotain ihmeellistä papu-peliä :D Me tytöt jäätiin suosiolla rupattelemaan mm. tulevista häistä ja niiden järjestelyistä. Meillä kun on ihan pikkuisen ongelmaa kaasojen mekkojen valinnassa, niin saatiin hieman henkistä tukea edellisen kesän morsiammelta. On vissiin ihan normaalia, että tulee hieman erimielisyyksiä järjestelyissä ja muissa hääasioissa.

Häistä puheen ollen, meille saapui viimein kutsu postissa ja lupasinhan tulla esittelemään sitä myös täällä.
Kuva on vähän huono, mutta tuo kortti on sellaista metallinhohtoista kuosia ja se kimaltelee kivasti. Aikamoinen työhän noissa kaikkien osien leikkaamisessa oli, mutta tuleva morsian oli ollut hyvin ahkera ja oli hoitanut leikkaamiset ja teippailut hyvin pitkälle valmiiksi omalla ajallaan. En voi paljoa krediittejä näistä ottaa, mutta vähän ehdittiin suunnitella yhdessä teemaa ja tietty sisältöjen liimailuissa autoin silloin meidän yhteisissä korttitalkoissa.

Sunnuntaina käytiin pikashoppailemassa Kristan kanssa. Meidän piti ostaa lahja eräälle kaverille, jolle ollaan järjestämässä yllätysjuhlat. En uskalla kertoa niistä vielä sen enempää, koska ei sitä tiedä kuka tänne blogiin milloinkin eksyy :D Jotain minulle uutta on kuitenkin luvassa ja ehkä hieman myös askarteluakin. Näette sitten myöhemmin mistä on kyse.

Siinä se miniloma oikeastaan menikin. Tuliaisksi seuraavalle viikolle jäi hirmuinen väsymys ja ehkä hieman kipeä kurkkukin. Jeps... tuli ehkä hieman vilustetuttua(ää mikä sana!) itteni sillon vappuna, kun oltiin koko päivä ulkona. toivottavasti ilmat lämpenee taas pian ja tämä kurkkukipukin menisi nopsaa ohi.

Loppukevennykseksi taas yksi meidän Oskun ihmeellisistä nukkumapaikoista. Ei näy taas kuin koivet :D

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin...se on moro!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti