4. heinäkuuta 2014

Kesäkiirettä

Apua! Nyt on tullu taas niin pitkä tauko blogista etten tiedä mistä aloittaisin. Varautukaa siis hirmuiseen turhien löpinöiden kilometripostaukseen. Tekstin sekaan koristeeksi heitän parit random kuvat luurini kätköistä.

Kesäkuu meni ihan heittämällä ohi ja nyt ollaan jo heinäkuussa. Uskomatonta.
Viime viikolla saatiin viimein sovittua päivä kaasojen mekkojen etsimiselle. Itse pääsin paikalle hieman myöhässä, joten toinen kaaso ja tuleva morsian olivat jo ehtineet hieman kattella kauppoja läpi ja löysivätkin yhden ihan kelpo mekkoehdokkaan. Se vaan sattui olemaan räikeän PINKKI. Okei ei mulla ole pinkkiä vastaan mitään, mutta en vaan itse osaa käyttää sitä väriä vaatteissani. No me kierreltiin sitten varmaan ihan jokainen kauppa keskustassa läpi, mutta mitään sopivaa ei löytynyt, joka olisi ollut vielä kohtuu hintainenkin. Lopulta päädyin kokeilemaan tuota pinkkiä mekkoa ja se olikin ihan hyvä. En ehkä vieläkään heti ensimmäisenä sitä väriä valitsisi, mutta mekko oli muuten ihan hirmuisen mukava päällä, että se lähti sitten kassan kautta kotio. Huhhei ette usko kuinka helpottunut olen kun kaasojen mekot saatiin viimein ostettua. Ensinnäkin parasta on se, että ne on samanlaiset, niin ei iske mekkokateus :D ja toiseks... no toiseksi olen helpottunut, että sen voi nyt vetää yli to do-listalta. En kai mä nyt niin kauhealta voi näyttää pinkissä mekossa... you gotta fake 'til you make it.

Mekkoshoppailun jälkeen käväisin vielä nopsasti Anttilassa ennen kotiin lähtöä. Mun oli tarkoitus ostaa vain uusi kasvovesi, mutta takerruin ihastelemaan aurinkolaseja, siitäkin huolimatta ettei sitä keltaista mollukkaa ole viimeaikoina kauheasti näkynyt. Olen koittanut kattella ittelleni sellaisia kunnon 70-luvun tyyliin pallolinsseillä varustettuja arskoja, mutta jotenkin ne on ollut joko liian hepposia tai muuten vaan tylsiä. Nyt löysin kuitenkin ihan täydelliset yksilöt Anttilasta ja vaikka hintalapussa lukikin reilu 11 € mikä on mielestäni hieman liian kallis, lähti se silti kassan kautta kotio. Kassalla yllätyksekseni nuo arskat olivatkin plussa-kortilla alennuksessa ja sain ne puoleen hintaan. Wohoo! Jackpot! :D Elämän pienet suuret ilot.

Mulle tulee noista laseista ihan mieleen pöllö! Sit ne on viel ihan sika hauskat, kun nuo keltaset linssit saa kaiken näyttämään siltä, kun katsoisi elämää 70-luvun seepia filtterin läpi :D

Viime viikonloppuna Taina tuli meille kattelemaan leffoja, mutta koska ulkona paistoi viimeinkin aurinko, niin päätettiin istahtaa hetkeksi aurinkotuoleihin ottamaan arskaa. Taina oli ostanut meille mukavasti viilennykseksi yhdet Garaget. Nams! Siinä sitten auringosta ja Garageista nautiskellessamme, onnistuin taas polttamaan itseni. Tällä kertaa vain rintakehäni. Joo kyllä tiedän, tiedän. Melanooma iskee! Noh ei maha mittää. Tyhmästä päästä kärsii koko kroppa.

Katottiin Tainan kanssa Polttarittaret-elokuva tällain teemaan sopivasti, mutta se ei ollut kovinkaan hyvä. Tai no joo se oli ihan ok, mutta toivoin enemmänkin jotain piristävää, kuin masentavaa "katastrofi-häät" elokuvaa. Koitin lohdutella Tainaa, ettei tarvi stressata omia polttareitaan, että ihan noin kamalaa se ei tule olemaan :D Toivottavasti. Noh katsottiin me sitten jotain suloista ja piristävääkin, nimittäin piirretty elokuva Frozen. Se oli kyllä hyvä ja meni Top 10:een Disney piirretyistä :)

Mutta polttareista puheenollen, mun työpäivät ei meinaa oikein sujua, kun ajatukset pyörivät koko ajan tulevissa polttareissa. Tuleeko niistä hyvät? Onko meillä nyt tarpeeksi tekemistä? Tykkääkö morsian? Äh miten paljon huolta voikaan yhdet polttarit aiheuttaa :D No nyt ne on kuitenkin jo alustavasti jollain mallillaan ja toivotaan, että kaikki menee hyvin. Mutta palaillaan niihin sitten myöhemmin.

No mitähän vielä. Koirat piti käyttää rokotuksissa, mutta ei saatukkaan rokotettua kuin Osku. Romeolla kun on se Atopica-kuuri, niin sille pitäis olla jotain erikoisrokotuksia yms. Ääh ei oo helppoo. No Oskun sais nyt ilmoitettua näyttelyihin, mutta mä en ole vielä ihan sata varma, että ilmotanko Oskun niihin Lagottojen erkkareihin. Decisions decisions. Pitäis vaan alkaa pikku hiljaa päättämään, kun viimeinen ilmottautumispäivä taitaa olla ens viikolla. Hmm.... noh palaan siihen sitten myöhemmin :D

Tänään koittaa viimein se pävä jota ollaan jännitetty jo tovin. Nimittäin pankkiin käy meidän tiemme ja toivottavasti viimein saadaan allekirjoitettua kauppakirjat ja se asunto on meidän!! Iiik, jännittävää! Sen sovitun tapaamisen kanssa onkin ollut hieman mutkia matkassa, mutta se vaatii kyllä jo ihan oman postauksensa. Eli siitäkin lisää myöhemmin ;)

Mä lupaan tsempata vähän paremmin blogin kirjoittamisen suhteen, mutta nyt on kertakaikkiaan niin vilkas kesä, ettei aina ehdi kaikkialle. Huhhei, no mut...

Palaillaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti