24. marraskuuta 2014

Baanalla

Lauantaina käytiin taas tyttöjen kanssa vähän pitkästä aikaa baanalla.
Pitkästä aikaa tuli laitettua vähän jotain hienompaa päälle, nimittäin meille oli varattu pöytä Virgin Oil-ravintolasta. Virgin Oil oli erittäin tunnelmallinen ja tyylikäs paikka. Siellä oli ihanasti jo joulukoristeet laitettu ja minä joulufriikkinä olin tietysti aivan haltioissani.

Virgin Oil on ehkä hieman tyyriimpi rafla, kuin missä yleensä tulee käytyä, mutta kerrankos sitä vain. Otin Virgin Beef steakin, eli naudan ulkofileepihvin ja lasillisen punaviiniä. Nams! Ruoka oli ihan törkeän hyvää, mutta jäi meille kuitenkin vielä vähän tilaa jälkkärillekkin. Otin after drinkiksi Lemon Pop drinkin ja jälkkäriksi kuumaa suklaakakkua saksanpähkinäjäätelöllä. Tuo Lemon Pop drinkki oli ihanan raikas sitruunasorbetti tai mikälie pirtelö, johon oli sekoitettu turkinpippuria. Ihan sairaan hyvää. Kannattaa kokeilla jos siellä tulee käytyä :D

Ruoan jälkeen lähdimme jatkoille Baker'siin.
Siellä oli oikeastaan ihan mukava tunnelma ja siinä vanhoja muistellessa DJ:kin soitteli legendaarisia 90-luvun ja 2000-luvun biisejä.

Puol kahteen asti me jaksettiin tanssia, kunnes päätettiin painella taksijonoon. Tai siis suoraan taksiin, kun silloin ei vielä varsinaisesti sitä jonoa ole. Kätevää :)

Sunnuntai meni mukavasti sohvalla löhöten ja töllöä kattellen. Ei mulla, ihme kyllä, kankkusta ollut, mutta kun ei ollut kiire mihinkään, niin tulipahan kerrankin nautittua rentoutumisestakin. Jaksaapahan sitten taas töissä rehkiä. Eikös se niin ollu, että "raskas työ, raskaat huvit".

Ai ei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti