9. marraskuuta 2014

Oma koti kullan kallis: Eteinen

Tällä kertaa esittely vuorossa on huone, joka me oikeastaan remontoitiin ihan ensimmäisenä. Nimittäin eteinen.
Eteisessä vallitsi ennen suhteellisen tumma, punainen väri. Lisäksi tässä eteisen käytävällä oli ennen ollut tumman ruskea puinen vaatekaappi, mutta pyysin edellistä asukasta purkamaan sen kokonaan pois, koska halusimme siihen tilaan mahdollisesti uuden hienon liukuovellisen peilikaapin.

Maaleihin ja remppailuihin meni kuitenkin suhteellisen paljon rahaa, joten meillä ei ollutkaan enää varaa sellaiseen hienoon peilikaappiin, joten päädyimme hakemaan Ikeasta yksinkertaisen hattuhyllyn ja sen kaveriksi peilin.
Ja tältä näyttää eteinen nyt. Seinät ovat valkoiset ja tilasta tuli mukavan avara. Käytävän päätyyn sijoitimme edelliseltä asukkaalta hamstraamani lipasto. Se olisi muuten mennyt kierrätyskeskukselle, mutta minä huolin sen heti itselleni :D

Peili oli muistaakseni noin 50€ ja hattuhylly oli noin 25€. Kenkäteline meillä oli jo entuudestaan. Säästimme siis melko roimasti, kun emme ostaneet mitään usean sadan euron arvoista peilikaappia, kun pärjäämme toistaiseksi näillä ihan hyvin.

Ainoa haaste tuossa hattuhyllyssä oli sen kiinnittäminen seinään. Tai toisin sanoen kipsilevyyn kiinnittäminen. Meillähän on täällä eteisessä siis pääasiassa kaikki seinät kipsilevyä ja siihen ei ihan normaali ruuveilla saa mitään kiinni. Piti siis käydä vielä rautakaupan kautta ennen kuin saatiin hattuhylly kiinnitettyä paikoileen.

Onneksi saatiin kuitenkin eteinen valmiiksi juuri ennen tupareitamme ja siitä tulikin yllättävän hieno peilikaapin puutteesta huolimatta.

Vai mitä olette mieltä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti