24. marraskuuta 2014

Joulufiilistelyä

Perjantaina satanut ensilumi aiheutti kieltämättä pientä joulufiilistä itse kullekkin. Facebookin seinä alkoi täyttyä lumisista maisemakuvista ja ahkerimmat olivat aloittaneet jo joulutorttujenkin leipomisen.
Meillä joulufiilistely alkoi jouluvaloista.
Olohuone täyttyi kynttilöistä ja keittiöönkin oli aika vaihtaa syksyisten kurpitsojen tilalle ikivanhat jouluvalot. Nuo tähtivalot on joskus vuosia sitten ostettu meidän ensimmäiseen yhteiseen asuntoon Lidlistä. Aika hyvin ovat kestäneet, mutta nyt on alkanut muutama tähti jo sammumaan. Eipä tuo haitanne, kun ne on niin kivan näköiset muutenkin.

Nyt kun on viimein ihan oma koti, niin on alkanut tehdä enemmän mieli koristella sitä ja ostella kaikkea sisustustavaraa. Ennen en jaksanut ryhtyä minkäänlaiseen sesonkisisustamiseen, mutta nyt tekis hirveesti mieli ostaa jopa uudet jouluverhot :D Tyynyliinat löysinkin jo. Hahah.

Joulufiiliksissäni lakkasin myös kynteni hieman joulun väreillä.
Kuvassa ei näy hyvin kuinka tuo vihreä hilelakka kimaltelee kivasti, mutta siis selkeesti joku mistelinoksan värit tässä on toimineet inspiraationa :D Tuo punainen lakka on oikeasti vähän vielä tummempi, niin nämä ei ihan täysin joulukynsiltä näytä, mutta ihan kivat niistä kuitenkin tuli. Siitäkin huolimatta, että tuo vihreä hilelakka oli jo ihan lopussa ja puoliksi kuivunut. Koitin siinä sitten raapustella vielä viimeiset sieltä purkin pohjalta.

Mutta sellasta taas tällä kertaa. Ei ole enää kuin viikko joulukuuhun ja sitten saakin jo avata joulukalenterista ensimmäisen luukun! Iiih. Pikkuhiljaa olen alkanut myös kuuntelemaan joululauluja spotifysta. Voi tämä odotus on just sitä parhautta joulussa! Hih

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti