17. joulukuuta 2014

Black Friday

Parisen viikkoa sitten saatoin vähän innostua, kun oli tuo Jenkkien keksimä ostospäivä nimeltä Black Friday rantautunut myös Suomeen. Tai no ei varsinaisesti, mutta suomenkielisiin verkkokauppoihin kyllä. Nimittäin CDON.comissa avautui jännittäviä tarjouksia jokaisena tuntina 24 tunnin ajan.
Itse innostuin tietysti taas tuhlaamaan rahani elokuviin. Nämä kaikki kuvassa näkyvät elokuvat olivat vain 4,95 euroa/kpl!! No pakkohan mun oli, vaikka hyllyt notkuukin jo sadoista elokuvista, niin jos nyt vielä muutaman lisää ostaisin.

Kuvassa näkyy myös uusi kirja, jonka tilasin cdon.comista, mutta sitä en vaan tilannut silloin mustana perjantaina.
Kyseessä on siis Pertti Vilanderin Koiran korjaus kirja, jota Marisa minulle suositteli luettavaksi. Olen vasta ehtinyt lukemaan tuosta ensimmäiset kappaleet, mutta voi pojat miten mielenkiintoinen se onkaan. Vaikka Pertti Vilander onkin kuulemma kohuttu henkilö koiramaailmassa, niin hyvässä kuin pahassakin, niin kyllä se ainakin pistää ajattelemaan. Mikä on siis todella hyvä asia. Kirja on suunnattu niin uuden koiran ostajalle kuin vanhallekkin koiranomistajallekkin, siitäkin huolimatta, että on kyseessä ns. koiran KORJAUS kirja. Kohan ehdin lukaista tuota vähän pidemmälle, niin palaan asiaan tarkemmin, myös meidän koirien "näkökulmasta".

Meillä menee muuten taas ihan hyvin koirien kanssa. Ihan vaan tällain välitietona kaikille huolissaan olijoille :D

Mutta palataanpa aiheeseen Black Friday. Kyseinen "tapahtuma" oli löytänyt tiensä myös H&M:n verkkokauppaan , josta innostuinkin taas pitkästä aikaa tilailemaan hieman vaatteita.
Tilasin tuon ihanan pörröisen takin, uuden värikkään tuubihuivin ja ah niin ihanan lämpöisen ja pehmoisan pitkän hupparin. Siis mä niin rakastan tuota huppua. Se on iso ja lämmin ja siihen on ihana uppoutua. Jos hupparista edes voi sanoa nuin. Nämä tais olla yhteensä postikuluineen jotain viitisenkymppiä. Ei siis mitään ihan karmaisevan hintaisia olleet ja tulivat mukavan nopiaa postissa.

Oliko joku muukin tehnyt hienoja löytöjä tuona mustana perjantaina?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti